Zorgriem Compact met GPS
0 Reviews | Review toevoegen

De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor mensen met dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 375,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Vrij en veilig naar buiten met de Zorgriem. Vind direct de persoon terug.

Een ideaal hulpmiddel dat ondersteunt bij het zo lang mogelijk zelfstandig en in alle vrijheid naar buiten gaan om bijvoorbeeld te wandelen of te fietsen. Uw dierbare voelt zich veilig en u kunt hem of haar met een veel geruster hart op pad laten gaan.

Met uw eigen computer, notebook of mobiele telefoon kunt u de persoon ieder moment, 24 uur per dag, lokaliseren en terugvinden. U hoeft niets te installeren op uw computer. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u heel gemakkelijk inloggen op het speciale Online Portaal voor detectie.

Het wordt zowel door mantelzorgers en zorginstellingen veel gebruikt. Doordat u direct weet waar de persoon zich bevindt is de doorlooptijd van hulpopvolging in het geval van een calamiteit veel korter.

De Zorgriem heeft de volgende functies 

De Zorgriem is een klein apparaatje met een GPS zender dat getraceerd en gelokaliseerd kan worden. De persoon kan de Zorgriem eenvoudig bij zich dragen in de broekzak, jaszak of tas. Met een hoesje kan het apparaatje ook het aan de riem worden geschoven zodat het stevig bevestigd is.

Voordelen

 • Klein formaat: 6,5cm x 3,6cm x 1,9cm
 • Veilige zone detectie: u kunt de veilige zone instellen
 • U kunt direct zien waar de persoon met de Zorgriem zich bevindt

Ervaringen van gebruikers

Partner van vrouw die graag veel reist: “Het grote voordeel is dat Suzanne veel relaxter de deur uit gaat omdat ze niet bang hoeft te zijn dat ze voor lange tijd verloren loopt. Als ze niet thuis is op het moment dat ik ‘s avonds uit mijn werk kom, of als ze mij overdag belt met de mededeling dat ze niet weet waar ze zich bevindt, dan heb ik haar binnen tien minuten getraceerd en kan ik haar ofwel zelf gaan halen, ofwel telefonisch naar huis gidsen. Voor mij is dat natuurlijk ook een heel geruststellend idee.
En ik kijk ook wel eens om heel andere redenen naar de bewegingen van de GPS tracker. Vanmorgen bijvoorbeeld moest Suzanne even naar het ziekenhuis en zou er iemand op een bepaalde tijd komen om met haar mee te gaan, en toen keek ik om na te gaan of dat allemaal wel gelukt was. Ook dat is voor mij een geruststelling, evenals een mogelijkheid om in te grijpen als ik zie dat het niet goed gaat.”

Zoon met vader van 76 jaar die veel fietst: “Mijn vader kunnen wij nog veel vrijheid geven met deze GPS apparatuur. Ook kunnen wij hem goed volgen. Omdat op de website van MobileTrack de geschiedenis (precies waar iemand die dag geweest is) kunnen wij lezen welke patronen hij volgt in een week. Dinsdags bijvoorbeeld rijdt hij richting de Belgische grens en maandag naar een ander dorp waar hij vroeger ook veel kwam. Dit is voor mijn moeder (partner) een hele geruststelling. Komt hij niet op tijd thuis, dan weten wij precies waar hij verblijft. Laatst lag hij te slapen in een aardappelveld in de avondzon. Dat scheelt veel zoekwerk, maar ook voelen wij ons nu een stuk rustiger. Hij nog vrijheid, wij minder ongerust. Geweldig!!”

Basis pakket of Totaal pakket?

De Zorgriem wordt volledig voor u ingesteld en getest. Daar heeft u dus totaal geen zorgen aan. Zodra u het Zorgriem pakket ontvangt is het direct klaar voor gebruik. Het is zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen. Uiteraard ontvangt u er een duidelijke handleiding bij. Daarnaast is de technische dienst altijd gemakkelijk te bereiken wanneer u toch onverhoopt tegen een probleem oploopt.

Wanneer u kiest voor het Totaalpakket, dan kunt u dag en nacht een beroep doen op ondersteuning van de Zorgcentrale. Standaard wordt elk pakket exclusief simkaart geleverd. Optioneel kunt u voor 6 euro per maand bij ons ook een simkaart bestellen.
 
Meer informatie vind u in de brochure en bij veelgestelde vragen.

Basis pakket

U ontvangt een gratis bericht via e-mail wanneer de persoon de veilige zone verlaat.
U kunt via de computer of mobiele telefoon direct zien waar de persoon zich bevindt.
 • Zorgriem Compact
 • Riemhoesje
 • Oplader
 • Inclusief Jaarlicentie Online Portaal a 72,- euro
 • Geconfigureerd en getest, direct klaar voor gebruik
 • Exclusief simkaart (optioneel) 

Totaal pakket

EXTRA: Aanvullend op alle voordelen van het basispakket, een beroep doen op de Zorgcentrale voor dag en nacht ondersteuning. De Zorgcentrale ontvangt een bericht wanneer de persoon de veilige zone verlaat. Zij informeren vervolgens alle betrokkenen.

Wanneer u geen toegang heeft tot een computer of mobiele telefoon, dan kunt contact opnemen met de Zorgcentrale om te horen waar de persoon met de Zorgriem zich bevindt.
 • Zorgriem Compact
 • Riemhoesje
 • Oplader
 • Inclusief Jaarlicentie Online Portaal + Zorgcentrale voor dag en nacht ondersteuning a 144,- euro
 • Ingesteld en getest, direct klaar voor gebruik
 • Exclusief simkaart (optioneel) 

Prijzen en opties 

  Basis Pakket Totaal Pakket
Zorgriem Compact, Incl. 1 jaar Online Portaal licentie €  375,-  €  375,- 
1 jaar 24x7 dag en nacht Zorgcentrale abonnement n.v.t. €   78,-
Eenmalige activatiekosten Zorgcentrale abonnement n.v.t. €   29,-
Extra opties
1 jaar extra Online Portaal licentie  €  72,-  €  72,-
1 jaar simkaart abonnement incl. dataverbruik  € 72,-  € 72,-
Eenmalige activatiekosten simkaart abonnement €   29,- €   29,-
1 jaar Veilige Zone e-mail notificatie abonnement gratis gratis

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten