Zorg op recept - Jolanda van der Velden
Zorg op recept
0 Reviews | Review toevoegen

In Zorg op recept beschrijft Van der Velden met humor op een luchtige manier gebeurtenissen die ze in haar werk als verzorgende heeft meegemaakt. Aansluitend zijn er heerlijke recepten te vinden.

Standaard levertijd

4-8 werkdagen.

€ 18,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Samenvatting

Het zal je maar overkomen: geen grip meer hebben op je eigen leven en alles wat daar dan mee samenhangt. Van der Velden heeft haar ervaringen op treffende wijze op papier gezet. Met humor weet ze het beladen onderwerp van onze zorg op een luchtige manier te brengen. In Zorg op recept beschrijft ze gebeurtenissen die ze in haar werk als verzorgende heeft meegemaakt. Aansluitend is iedere keer een lekker recept te vinden. Het doel? De zorg in een positiever daglicht stellen! Met recht 'zorg op recept'!

Over de auteur

Jolanda van der Velden is 55 jaar en al heel lang werkzaam in de zorg. Vooral de zorg voor dementerende ouderen is haar op het lijf geschreven. Ze doet haar werk met veel liefde en passie. Van der Velden wil haar lezers kennis laten maken met het begrip dementie. Want zeg eerlijk: iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die deze ziekte heeft.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
: 978-94-0224-298-0
Auteur
: Jolanda van der Velden
Uitgever
: Boekscout