Workshop Muziek verbindt
Workshop Muziek verbindt - Offerte
0 Reviews | Review toevoegen
Tijdens de Workshop ‘Muziek verbindt’ staat de invloed van muziek op ons welbevinden centraal. Hoe zet je muziek in ter verbetering van de levenskwaliteit van de bewoners of je familieleden, actief en
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Muziek verbindt de mens met zijn herinneringen, gevoelens en gedachten.
Muziek brengt ons in beweging.
Muziek verbindt mensen met elkaar.

Allemaal kennen we de waarde van muziek in ons leven.
Tijdens de Workshop ‘Muziek verbindt’ staat de invloed van muziek op ons welbevinden centraal. Wij laten je zien hoe je muziek in al haar facetten kunt inzetten ter verbetering van de levenskwaliteit van de bewoners, actief en consumptief.
Geen paniek; kunnen zingen is geen voorwaarde voor het inzetten van muzikale elementen. We gaan heel laagdrempelig aan de slag. Mogelijkheden leren zien en direct inzetten voor het welbevinden van één bewoner, een groepje of de stemming in de hele huiskamer. We laten je ervaren dat de ongeoefende als ook de praktiserende muziekliefhebber hiermee aan de slag kan.

Daarnaast reiken wij handvatten aan voor het gebruik van de technische mogelijkheden van deze tijd. Muziek slaat een brug tussen het emotionele brein en het denkende brein.
We behandelen naast het praktische gedeelte ook een stuk theorie over de meerwaarde en de kansen die muziek in ons leven kan bieden, in welke levensfase dan ook. Je gaat met inspiratie en handvatten die direct inzetbaar zijn voor innovatie naar huis.

Vraag vrijblijvend offerte aan

De workshop is aan te vragen op locatie. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerteknop. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.