DVD Vroeger - Op en rond het Spoor: Nederland
DVD Vroeger - Op en rond het Spoor: Nederland
0 Reviews | Review toevoegen

De dubbel-dvd Op en rond het spoor – Nederland neemt u mee op een reis door de geschiedenis van de spoorwegen in Nederland tot aan het einde van de vorige eeuw.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 19,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De dubbel-dvd Op en rond het spoor – Nederland neemt u mee op een reis door de geschiedenis van de spoorwegen in Nederland tot aan het einde van de vorige eeuw. Want Nederland is niet alleen het land van tulpen, molens en klompen, maar ook het land met één van de drukste en modernste spoorwegnetten van Europa. Genoeg moois om te tonen dus!

Van Blokkendozen tot stroomlijntreinstellen, van Jeeps tot Jumbo’s en van de stoomtram tot elektrische locomotieven: u ziet het allemaal voorbij komen op deze dvd-box vol bijzondere en authentieke treinbeelden.

Deze dubbel-dvd bevat de volgende films:

NS in beeld 1947-1955. Deze film is een samenvoeging van zes door de Nederlandse Spoorwegen uitgebrachte films uit de periode 1947-1955:

  • De Reis van het Zwarte Goud (1947)
  • Herstellingsoord der ijzeren Paarden (1947)
  • Een dienstregeling wordt geboren (1947)
  • De treindienstleider (1948)
  • Na zeven maanden (1948)
  • Hellingen, Scheluwten en Bogen (1955)

Jumbo’s, Jeeps en Blokkendozen. Niet alleen de Engelse oorlogslocomotieven Jeeps en Jumbo’s, maar ook de eerste elektrische locomotieven in Nederland zijn in deze film te zien, evenals de laatste stoomtram van de NS.

Spoorwegen in Nederland. Deze film toont een overzicht van oud en nieuw NS-materieel en laat een bezoek zien aan een aantal verschillende stoommuseumbedrijven. De film geeft een beeld van het materieel en de infrastructuur tot aan het eind van de vorige eeuw.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten