Voor altijd mijn mama
Voor altijd mijn mama
0 Reviews | Review toevoegen

Kathleen Aerts (zangeres van K3) over de jongdementie van haar moeder.

Standaard levertijd

2 - 5 werkdagen

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

  Bestellen  

Over het boek

Na de plotse dood van haar man raakt Maria het spoor bijster. Een normale periode van rouw, denkt iedereen aanvankelijk. Een hardnekkige depressie, luidt het verdict een paar jaar later. Tot de diagnose jongdementie valt.

Dementie wordt meestal met oudere mensen geassocieerd, maar de ziekte komt ook bij jonge mensen relatief vaak voor. Vaak duurt het lang vooraleer de juiste diagnose wordt gesteld, zodat gepaste zorg uitblijft.

In Voor altijd mijn mama vertelt Kathleen Aerts heel open over de weg die ze samen met haar moeder heeft afgelegd. Van de twijfels én de mooie momenten samen na de diagnose tot de donkere tijden in het ziekenhuis. Een getuigenis die niemand onberoerd zal laten.

Over Kathleen Aerts

Zangeres Kathleen Aerts was tien jaar lang een van de gezichten van de populaire groep K3. In het boek 'Voor altijd mijn mama' vertelt ze voor het eerst over de jongdementie van haar moeder.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
: 9789401428774
Auteur
: Kathleen Aerts
Uitgever
: Lannoo