Vloersticker Tapijt
Vloersticker Tapijt - Rood
7 Reviews | Review toevoegen
Deze ultrascherpe en kleurrijke vloersticker zorgt voor de uitstraling van een tapijt zonder een struikelobject toe te voegen aan de ruimte.

Standaard levertijd

10 werkdagen

€ 200,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Het gebruiken van een vloersticker in plaats van een echt tapijt zorgt ervoor dat het tapijt geen struikelobject vormt, terwijl wel de uitstraling van een echt tapijt wordt toegevoegd aan de ruimte.

Producteigenschappen

  • Afmetingen 120 x 160 cm
  • Full Color, voorzien van beschermend laminaat
  • Materiaal: Klasse A brandwerende Polyvinyl
  • Montage: Zelfklevend, verwijderbaar

LET OP: de ondergrond moet glad, vlak en effen zijn, anders zal de sticker onvoldoende / niet hechten.

Kan ook op maat gemaakt worden

Is een vloersticker gewenst met afwijkende afmetingen, vraag dan geheel vrijblijvend hier een offerte aan. Wilt u liever een ander patroon uitkiezen voor het tapijt? Dat kan door zelf een afbeelding met hoge resolutie aan te leveren.

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Sorteren op:

Review toevoegen
Joke - 24-04-2023 17:29

Levertijd zoals beloofd, plakken van de vloersticker was goed te doen (met twee personen). Mijn moeder (95) is er erg blij mee, ze kan hier in ieder geval niet over struikelen en dat was het doel

Anja - 16-07-2021 09:31

Mijn tante was dol gelukkig met de sticker en vindt haar kamer nu heel mooi. Het ziet er hierdoor heel gezellig uit. Het was het geld dubbel en dik waard

Rexwinkel - 07-02-2021 22:20

Wij hebben inmiddels het vloerkleed ontvangen en ook geplakt. De bewoners en personeel vinden hem fantastisch!!! Dank daarvoor!!!
Fijn dat het allemaal goedgekomen is.

Suzanne / Dementie-winkel - 24-01-2021 21:52

Reactie @DL
Dank voor uw reactie. Normaal gesproken wordt een handleiding meegestuurd. Spijtig dat u deze niet vond in de verpakking. Als zoiets onverhoopt niet het geval is, is het fijn als u dat voortijdig aankaart. Bij de vloerstickers wordt ook montage aangeboden. Zelf plakken kan, maar vraagt inderdaad wel wat zorgvuldigheid aan de hand van de instructie. Wij hadden de handleiding graag digitaal nagestuurd.

Rexwinkel - 19-01-2021 16:33

Jullie vragen mij het kleed te beoordelen. Maar tot op de dag van vandaag nog geen kleed mogen ontvangen helaas. Op 5 dec. Besteld. Toen is het bij de post zoek geraakt. Er is een nieuwe besteld door jullie op 30 dec. Die zouden jullie binnen een week op sturen. Maar nog steeds niet ontvangen.

DL - 18-01-2021 14:09

We hebben voor ons huis twee vloerstickers besteld. Het plakken is best wel een dingetje en er zat verder geen instructie bij. Helaas is er een niet goed geplakt waardoor en nu al flinke beschadigingen op zitten. Randjes komen los. De kleuren komen niet overeen met de foto vind ik persoonlijk.
Het idee is zeker leuk maar ik vind het heel erg veel geld voor deze uitvoering.

AM - 15-10-2020 14:39

Het is wel even wennen zo'n kleedje. Mijn moeder vindt het mooi en daar gaat het om. Ik heb het kleed wel eerst een tijdje laten luchten om de plastic geur weg te krijgen.