DVD Vroeger - WO2 - Verhalen van de Bevrijding
DVD Vroeger - WO2 - Verhalen van de Bevrijding
0 Reviews | Review toevoegen

De dubbel-dvd toont een bijzondere kijk op ‘de helden’ van de Tweede Wereldoorlog. Dit waren veelal jonge mannen die huis en haard achterlieten om te vechten voor de bevrijding van een ver en vree

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 15,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De dubbel-dvd Verhalen van de bevrijding - Getuigenissen uit het laatste oorlogsjaar toont een bijzondere kijk op ‘de helden’ van de Tweede Wereldoorlog. Dit waren veelal jonge mannen die huis en haard achterlieten om te vechten voor de bevrijding van een ver en vreemd land. Velen hebben hun leven hier gelaten. Getuigenissen van deze bevrijders zijn inmiddels zeer zeldzaam geworden. Deze dvd-box laat u op bijzondere wijze meebeleven hoe het was door de ogen van de helden zelf.

  bestellen  

Verhalen van de bevrijding- Getuigenissen uit het laatste oorlogsjaar toont drie unieke verhalen, met beelden van Gouden Kalf-winnaar Goert Giltay:

Broederschap – Fred en Stanley Butterworth
Vaarwel Bourtange, vrij Nederland - Het verhaal van Edward Sczcerbinski
Kind van een bevrijder

Daarnaast bevat deze dvd-box ook de film Het jaar van de bevrijding. Deze film toont, naast oorlogshandelingen zoals de Slag om Arnhem, ook authentieke en aangrijpende beelden van onder meer de hongerwinter, de terugkeer van koningin Wilhelmina in Nederland na 5 jaar ballingschap en de start van de wederopbouw.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten