Twee=oke - Oude ambachten en beroepen Twee=oke - Oude ambachten en beroepen
Twee=oke - Oude ambachten en beroepen Twee=oke - Oude ambachten en beroepen
Twee=oke - Oude Ambachten en Beroepen
0 Reviews | Review toevoegen
Een geweldig denk- en geheugenspel voor mensen met dementie, waarbij de kaarten met foto’s van beroep uitoefenaars bij de betreffende beroepen gezocht moeten worden, kan ook gebruikt worden als memory

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 110,72
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

In het spel zitten kaarten met daarop een afbeelding van iemand die een beroep uitoefent en kaarten waarop de naam van het beroep staat. Wat hoort bij wat?

Het ambachtenspel is groter dan de andere twee=oke spellen. Daar zitten behalve de fotokaarten ook nog 24 kaarten in met de naam van het betreffende ambacht. Dit spel heeft dus nog meer spelmogelijkheden.

Spelsuggesties

Toon een kaart met de afbeelding van voorwerp en laat hen raden wat het beroep is dat hier bij hoort, of laat hen het kaartje met de juiste naam van het beroep erbij leggen.

Andersom kan ook door een aantal kaarten op tafel te leggen met daarop het beroep en vervolgens de spelers de kaartjes met de mensen die het beroep uitoefenen erbij laten leggen.

Memory

Een even aantal kaarten, waarop paarsgewijs gelijke plaatjes zijn afgebeeld, worden met de beeldzijde naar beneden neergelegd. Een van de spelers draait twee kaarten naar keuze om en toont de afbeeldingen aan de medespeler(s). Zijn de plaatjes gelijk, dan worden de kaarten door de speler van tafel genomen en bewaard, en mag deze speler een nieuwe poging doen twee kaarten met identieke afbeelding te vinden. Als een speler twee verschillende plaatjes omdraait, worden deze weer met de beeldzijde naar beneden gelegd en is de volgende speler aan de beurt.

Een speler hoeft de twee kaarten niet tegelijk om te draaien. Hij kan een kaart omdraaien en bekijken en daarna beslissen welke kaart hij als tweede pakt.

Er wordt gespeeld tot alle kaarten van de tafel zijn genomen. De speler met de meeste kaarten wint.

Specificatie

  • 72 kaarten
  • afmetingen 9,7 x 9,7 cm
  • hittebestendig
  • afneembaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.