Twee=oke - Koningshuis
Twee=oke - Koningshuis
0 Reviews | Review toevoegen
Een geweldig geheugenspel voor mensen met dementie, waarbij de kaarten met foto’s van het koningshuis gepaard bij elkaar gezocht moeten worden, memoryspel.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 97,40
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Twee=oke Koningshuis is een memoryspel met afbeeldingen van het koningshuis op de kaartjes. 

Een even aantal kaarten, waarop paarsgewijs gelijke plaatjes zijn afgebeeld, worden met de beeldzijde naar beneden neergelegd. Een van de spelers draait twee kaarten naar keuze om en toont de afbeeldingen aan de medespeler(s). Zijn de plaatjes gelijk, dan worden de kaarten door de speler van tafel genomen en bewaard, en mag deze speler een nieuwe poging doen twee kaarten met identieke afbeelding te vinden. Als een speler twee verschillende plaatjes omdraait, worden deze weer met de beeldzijde naar beneden gelegd en is de volgende speler aan de beurt.

Een speler hoeft de twee kaarten niet tegelijk om te draaien. Hij kan een kaart omdraaien en bekijken en daarna beslissen welke kaart hij als tweede pakt.

Er wordt gespeeld tot alle kaarten van de tafel zijn genomen. De speler met de meeste kaarten wint.

Spelsuggestie memory Koningshuis
Het spel is te spelen als memory en dan zelfs met een verhoogde moeilijkheidsgraag.Alle foto’s komen twee keer voor, maar van een aantal personen zit er nog een tweetal foto’s in het spel. Bv. Beatrix met een oranje jurken Beatrix met een blauwe jurk. Hiermee kun je de moeilijkheidsgraag dus bepalen. Makkelijker dus als je die dubbele eruit zou halen.
Je kunt ook echtparen bij elkaar zoeken of bij wie de kinderen horen. Een beetje afhankelijk van je eigen creativiteit kun je hier leuk mee bezig zijn

Specificatie

  • 42 kaarten met 21 verschillende afbeeldingen
  • afmetingen 9,7 cm x 9,7 cm
  • hittebestendig 
  • afneembaar 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.