Toen was koken heel gewoon
0 Reviews | Review toevoegen

Chef-kok Lisette Bossert tekende bijzondere gesprekken over smaakherinneringen en de rol van (lekker)eten in het leven. Voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 9,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Samenvatting

Welke geuren en smaken doen schrijfster Miep Diekmann denken aan haar jeugd op de Antillen? Wat zijn volgens theatermaker Beppe Costa de overeenkomsten tussen koken en het maken van een voorstelling? En waar komt toch die fascinatie voor wild vandaan bij smaakprofessor Peter Klosse?

Voor Toen was koken heel gewoon tekende chef-kok Lisette Bossert bijzondere gesprekken op die ze voerde over smaakherinneringen en de rol van (lekker) eten in het leven. Elk gesprek is voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt en een moderne twist.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789081764872
Auteur
Lisette Bossert, Saskia Lelieveld
Uitgeverij
Loopvis
Laatst bekeken producten