Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon
Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon Toen was koken heel gewoon
Toen was koken heel gewoon
0 Reviews | Review toevoegen
Chef-kok Lisette Bossert tekende bijzondere gesprekken over smaakherinneringen en de rol van (lekker)eten in het leven. Voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 9,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Samenvatting

Welke geuren en smaken doen schrijfster Miep Diekmann denken aan haar jeugd op de Antillen? Wat zijn volgens theatermaker Beppe Costa de overeenkomsten tussen koken en het maken van een voorstelling? En waar komt toch die fascinatie voor wild vandaan bij smaakprofessor Peter Klosse?

Voor Toen was koken heel gewoon tekende chef-kok Lisette Bossert bijzondere gesprekken op die ze voerde over smaakherinneringen en de rol van (lekker) eten in het leven. Elk gesprek is voorzien van bijpassende recepten van gerechten met een nostalgisch uitgangspunt en een moderne twist.

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789081764872
Auteur
Lisette Bossert, Saskia Lelieveld
Uitgeverij
Loopvis