Pétanque Superior - Indoor
Pétanque Superior - Indoor
0 Reviews | Review toevoegen
Het Pétanque-spel komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa, waar het als volkssport veel in parken gespeeld wordt. Met Handi Life Pétanque kan men het hele jaar, ongeacht de weerscondities, binnen spelen

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 452,55
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Het geliefde Pétanque-spel komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa, waar het als volkssport veel in parken gespeeld wordt. Met Handi Life Pétanque kan men het hele jaar, ongeacht de weerscondities, binnen spelen.
 
Als speelveld kan een ondergrond van hout gebruikt worden, een plavuizen vloer of iets vergelijkbaars. De buigzame leren kogels zullen de vloer niet beschadigen. De kogels kunnen ook buiten op een tegelvloer of op asfalt worden gebruikt. De kracht van het Pétanque-spel is dat iedereen het mee kan spelen ongeacht of men oud, jong, gehandicapt of niet gehandicapt is. Een goed speelveld heeft de afmeting van 2x12 meter. Een kleiner veld is echter geen probleem. Aan het begin van het speelveld wordt een cirkel met een diameter van 60 cm aangebracht (bijvoorbeeld met klittenband). Vanuit deze cirkel werpt men de ballen.
 
Er zijn verschillende technieken voor het werpen of rollen, deze worden in de bijgeleverde handleiding duidelijk uitgelegd. Een set Indoor Pétanque bevat: 3 gele, 3 blauwe, 3 rode en 3 zwarte ballen, elk van 200 gram en bovendien 1 kleine rubberen 'mikbal'.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.