Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1
Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1 Holland Bingo Deel 1
Holland Bingo Deel 1
0 Reviews | Review toevoegen
Holland Bingo is een bingo spel gebaseerd op afbeeldingen (in plaats van cijfers). Het spel is op verschillende manieren te spelen met de dubbelzijdig bedrukte platen.

Standaard levertijd

5 werkdagen

ÔéČ┬á89,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Holland Bingo Plus Deel 1 is een geheel nieuw bingospel gebaseerd op afbeeldingen (in plaats van op cijfers). Er is ook een koffer met Deel 2. De bingoplaten uit Deel 1 en Deel 2 zijn te combineren om zo meer variatie in het spel brengen.

Uniek is dat de bingoplaten met afbeeldingen voor de deelnemers aan beide zijde afbeeldingen bevatten. De ene zijde wordt gebruikt om het gewone bingospel te spelen en de andere zijde (met de blauwe rand) om combinatiebingo te spelen. Daarnaast zijn er nog tal van andere werkvormen die beschreven staan in de handleiding met de naam ‘Extra werkvormen’. De andere zijde met de blauwe rand bevat andere afbeeldingen.

Deel 1 bevat aan de witte zijde van de bingoplaten de volgende getekende afbeeldingen: wafel met slagroom, geboortebord ooienvaar kindje geboren, kievietsei, kersen, gouden koets, kopje koffie met koekje, beurs (ouderwetse portemonnee), bekende Nederlander, Fries paard, Nederlandse koe, Nederlandse auto (DAF), chocoladeletter, rookworst, Hollandse vlag, bekende Nederlander, sleepboot, fanfare, klompen, windmolen, knotwilgen, poppenkast met Jan Klaassen en Katrijn, bos tulpen, haring bereid, ophaalbrug. De andere zijde met de blauwe rand bevat andere afbeeldingen. Alle afbeeldingen staan afgebeeld in de speciale handleiding met de naam ‘Overzichtskaart’. Voor de spelleider is er ook een bingocontroleplaat met alle afbeeldingen waarop hij kan bijhouden welke afbeeldingen hij al aan de spelers heeft getoond.

Inhoud

Holland Bingo Plus bestaat uit 8 speelborden, 24 kaarten met eenvoudige duidelijke afbeeldingen en 90 fiches. Het spel wordt in een koffer geleverd. Handleiding met de naam ‘Overzichtskaart’ en een handleiding 'Extra Werkvormen'.

Het thema ‘Holland’ spreekt zowel ouderen als jongeren aan. Het spel kan ook worden gebruikt om mensen kennis te laten maken met typisch Nederlandse dingen (wat niet wil zeggen dat ze niet in andere landen voorkomen). De afbeeldingen roepen veel associaties op.

De afbeelding wordt door de spelleider omhoog gehouden. Wie deze op zijn speelbord heeft, mag er een fiche opleggen. Wie als eerst alle afbeeldingen met een fiche heeft bedekt heeft gewonnen. Het spel is uit te breiden met deel 2. Zie hier voor Deel 2.

Materiaal (met vochtige doek afneembaar)

  • spelplaten: kunststof 
  • spelkaarten: gelamineerd dik papier
  • koffer: kunststof

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.