Seniorentelefoon - Doro Secure 347
0 Reviews | Review toevoegen

Gebruiksvriendelijke zorgtelefoon met alarmfunctie. Ontworpen om u een eenvoudige en betrouwbare communicatie te bieden met 4 foto geheugen toetsen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 199,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Seniorentelefoon Doro Secure 347 is een gebruiksvriendelijke telefoon, ontworpen om u een eenvoudige en betrouwbare communicatie te bieden. De zender kiest een voorgeprogrammeerd alarmnummer en speelt een tekst af zodat de gebelde partij weet dat er een alarm is. De telefoon beschikt ook over een visuele indicator om inkomende oproepen aan te geven door een knipperend lampje. U kunt het volume van zowel handset als luidspreker en beltoon instellen.

  • Vrij inspreekbare alarmtekst.
  • Gesprek met zender beantwoorden.
  • 4 foto geheugen toetsen.

HAC – Hearing Aid Compatibility (geschikt voor dragers van een hoorapparaat)

Een belangrijke functie voor gebruikers met een hoorapparaat. De meeste van onze mobiele telefoons beschikken over een classificatie van M3/T3 of hoger. Dit betekent dat zij werken met de meeste typen hoorapparaten.

Veiligheidsfuncties

Veel producten van Doro bieden functies die u helpen om u veilig te voelen, zoals een gemakkelijk te activeren voorziening voor het bellen van alarmnummers en vooraf opgenomen sms-waarschuwingen, enz.

Zichtbare belindicatie

Er zijn meerdere manieren beschikbaar om uw aandacht te trekken. Een knipperende belindicatie laat 'zien' wanneer er iemand belt.

Zie tabblad 'Bijlagen' voor gedetailleerde specificaties.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten