Seniorentelefoon - Doro PhoneEasy® 331ph
2 Reviews | Review toevoegen

Gebruiksvriendelijke telefoon met eenvoudige fotoknoppen. Grote toetsen en een overzichtelijk toetsenbord. Met 3 geheugentoesten voor snel kiezen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 45,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze telefoon is speciaal ontworpen om het gebruik zo makkelijk mogelijk te maken. Grote toetsen en een overzichtelijk toetsenbord maken het bellen makkelijker dan ooit en fototoetsen verbinden u met dierbare mensen door eenvoudig drukken van een toets. Optische signalering en HAC (gehoorapparaatcompatibiliteit).

  • Zeer eenvoudig te bedienen.
  • 3 foto geheugentoetsen voor snel kiezen.
  • Eenvoudig reguleerbaar volume.

Versterkt geluid

Alle telefoontoestellen van Doro bieden een zeer luid en helder geluid en duidelijk hoorbare beltonen. Veel toestellen bieden tevens een extra versterkt geluid en sommige zijn zelfs voorzien van een praktische boostfunctie.

Extra grote toetsen

Als een gewoon toetsenbord minder comfortabel voor u wordt dan u eigenlijk zou willen, dan is dit product van Doro met zijn extra grote, gemakkelijk in te drukken toetsen precies wat u zoekt.

Zichtbare belindicatie

Er zijn meerdere manieren beschikbaar om uw aandacht te trekken. Een knipperende belindicatie laat 'zien' wanneer er iemand belt.

Zie tabblad 'Bijlagen' voor gedetailleerde specificaties.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Cecile - 26-02-2020 18:21

Makkelijke telefoon, duidelijk. Het volume zou harder mogen.
Slecht horend en met oorapparaat dan gaat het luisteren minder.

Jos - 21-05-2018 12:06

Ik heb al drie keer opnieuw de nummers geprogrammeerd. Na programmeren gecheckt en ze werkten. Na een tijdje doen ze het weer niet.

Laatst bekeken producten