Seniorentelefoon - Klassiek jaren '70 ontwerp - GPO 746 (vier kleuren)
2 Reviews | Review toevoegen

Met draaischijf. Is een van de meest populaire telefoons ooit ontworpen en geliefd door zijn eenvoud. Geen toeters, maar wel gewoon bellen! Stond in de jaren ‘70 bij nagenoeg iedereen in de woonkamer.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 59,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Het geheugen is een virtueel prentenboek waarin alles wat wij zien, horen en voelen, wordt op geslagen in een soort prentje. Zo kunnen we bepaalde voorwerpen herkennen. Ook ons eigen huis kunnen we ons moeiteloos voorstellen. Iedere dag komen er herinneringen bij en het boek in ons hoofd wordt steeds dikker. Bij dementie verdwijnt het geheugen. De plaatjes uit het prentenboek gaan vervagen, in omgekeerde volgorde. Oude plaatjes blijven het langst bewaard. Moderne voorwerpen (her)kennen mensen met dementie op een bepaald moment niet meer. Een herkenbare woonomgeving ingericht met vertrouwde voorwerpen, waarin mensen met dementie zelf de weg kunnen vinden, doet wonderen: reduceert stress en bevordert de zelfstandigheid. 

GPO 746

De GPO 746 met draaischijf is een van de meest populaire telefoons ooit ontworpen en geliefd door zijn eenvoud. Geen toeters, maar wel gewoon bellen! In de jaren ‘70 en ‘80 was dit de telefoon die bij nagenoeg iedereen in de woonkamer stond. 

Verkrijgbaar in vier kleuren: ivoor, zwart, rood en grijs.

Specificaties:

  • Traditionele bel ringtoon
  • Originele draaischijf
  • Werkt op elke standaard telefoonlijn
  • Afmeting   : 21,5 x 16,0 x 14,5 cm (BxDxH)
  • Gewicht   : 1 kg

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Belinda Veth - 29-07-2020 18:54

Wat zag de telefoon er mooi uit! Vol enthousiasme heb ik de telefoon bij mijn ouders gebracht. Hij was zo aangesloten!
Maar wat een teleurstelling! Mijn ouders waren niet snel genoeg met het draaien van telefoonnummers waardoor de telefoon een fouttoon gaf. Helaas hebben we de telefoon terug moeten sturen omdat ze er niet mee om konden gaan.
Ook het terugsturen verliep goed. We hebben keurig ons geld terug gestort gekregen.

Mariëlle - 18-04-2020 19:30

Telefoon doet het goed. Geluid is helder. Mijn moeder pakt hem makkelijk op en praat er wat beter mee dan door een scherm.

Laatst bekeken producten