Aquapaint - Schilderen met water - Combinatiepakket
0 Reviews | Review toevoegen

'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie. Dit pakket bevat 5 verschillende sets met in totaal 25 schilderpanelen.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 104,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Kies een beeld dat u aanspreekt. Neem een kwast met water en begin met schilderen. Door het water komen de onderliggende kleuren vanzelf tevoorschijn. Nadat het paneel is opgedroogd wordt het paneel weer wit en kunt u het paneel weer opnieuw gebruiken.
Deze panelen zijn speciaal voor de doelgroep ontworpen. Het geeft hen een gevoel van onafhankelijkheid, voldoening en troost. Zie foto hieronder, waarin de diverse fases van het schilderen zijn weergegeven.

Dit pakket bestaat uit een combinatie van 5 verschillende sets met afbeeldingen. Iedere set bestaat uit vijf verschillende afbeeldingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om na voltooiing een gesprek te kunnen beginnen.

Vijf sets met ieder vijf panelen: Oceaanleven, Boerderij herinneringen, Prachtige dieren, Huis renovatie en Tuinwonderen. 
In totaal bevat het pakket 25 panelen met afbeeldingen. 
Afm. 26 x 21 cm.

Onderstaand filmpje laat zien hoe het schilderen met water precies werkt. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten