Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket
Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket Aquapaint combinatiepakket
Aquapaint - Schilderen met water - Combinatiepakket
2 Reviews | Review toevoegen
'Schilderen met water' is een uniek en herbruikbaar schilderproduct voor mensen met dementie. Dit pakket bevat 5 verschillende sets met in totaal 25 schilderpanelen.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 134,75
€ 118,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Magie

De ware magie van Schilderen met water is dat mensen in de latere stadia van dementie zich creatief kunnen uiten en een gevoel van vreugde en voldoening kunnen krijgen. Elke rustgevende penseelstreek, met slechts een scheutje water, onthult weer een stukje van een prachtig beeld. 

Kies een beeld dat u aanspreekt. Neem een kwast met water en begin met schilderen. Door het water komen de onderliggende kleuren vanzelf tevoorschijn. Nadat het paneel is opgedroogd wordt het paneel weer wit en kunt u het paneel weer opnieuw gebruiken. Deze panelen zijn speciaal voor de doelgroep ontworpen.

Zie foto hieronder, waarin de diverse fases van het schilderen zijn weergegeven (ter illustratie). 

Dit pakket bestaat uit een combinatie van 5 verschillende sets met afbeeldingen. Iedere set bestaat uit vijf verschillende afbeeldingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om na voltooiing een gesprek te kunnen beginnen.

Specificaties

Vijf sets met ieder vijf panelen: Klassieke voertuigen, Strandvakantie, Boerderij herinneringen, Prachtige dieren, Thuis.
  • In totaal bevat het pakket 25 panelen met afbeeldingen. 
  • Afm. 26 x 21 cm.
  • Herbruikbaar - laminaatrug, kaartmateriaal
  • Geen verf nodig, alleen water
  • Zou een jaar mee moeten gaan bij dagelijks gebruik en onderhoud, meer bij correct gebruik
  • Ontworpen om de behendigheid te verbeteren
  • Bij de leeftijd passende afbeeldingen zijn bedoeld om gesprekken te inspireren
Let op, een kwast of penseel is niet inbegrepen in de set.

Onderhoudsinstructies

Indien goed verzorgd, kunnen de vellen vele jaren meegaan. Zorg ervoor dat u geen krassen maakt op het oppervlak, daarom raden we borstels zonder metalen handgreep aan. Gebruik geen chemische middelen om kunstvellen schoon te maken, omdat deze de afbeeldingen kunnen beschadigen.

Veel Gestelde Vragen


Hoe lang blijft het beeld aanwezig?
Het beeld blijft ongeveer 10-15 minuten aanwezig. Deze tijd kan variëren afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid water en de kamertemperatuur.
Hoeveel afbeeldingen zitten er in elk pakket?
Er zitten vijf vellen in elke verpakking. Kijk voor meer variatie in het Aquapaints-pakket met 5 x pakketten van 5 vellen!
Welke kwast zou je aanraden om te gebruiken met Aquapaints?
Elke standaard dikke kwast is goed te gebruiken. Een kleine spons kan ook worden gebruikt.
Hoe maak ik de tekenvellen schoon?
We raden aan om alleen met water en een schone doek te reinigen.
Hoe schilder ik de afbeelding?
Gebruik alleen een penseel en wat water - we raden aan om een lage schaal met een beetje water te gebruiken zodat de borstel er makkelijk in gedompeld kan worden en morsen daarmee te minimaliseren.
Onderstaand filmpje laat zien hoe het schilderen met water precies werkt. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen
De Jaegher Ellen - 01-02-2022 11:05

super leuke, laagdrempelige activiteit

Anne Kuijpers - 26-08-2021 12:28

Aquapaint bevalt onze bewoners prima. Ze vinden het heerlijk om te doen .Het brengt ontspanning en zorgt voor een goed gevoel bij onze bewoners.
Het pakker is zeker 104,95 waard alleen vond ik het niet gepast dat er 15 euro verzendkosten word gevraagd.
Wetende dat het bestemd is voor een verpleeghuis waar het budget voor welzijn klein is ,vind ik dit wel een echt aandachtpuntje.