DVD - Reis door het waddengebied
DVD - Reis door het waddengebied
0 Reviews | Review toevoegen

De serie Reis door het Waddengebied brengt een bezoek aan de Nederlandse, Duitse en Deense waddenkust en reist door woeste duinen en door mensen aangelegde polders van Texel naar Denemarken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 18,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De serie Reis door het Waddengebied van de NCRV brengt een bezoek aan de Nederlandse, Duitse en Deense waddenkust en reist door woeste duinen en door mensen aangelegde polders van Texel naar Denemarken. Het eeuwenlange samenspel van menselijk handelen en de invloed van de zee hebben geleid tot een bijzondere samensmelting natuur en cultuur. De kijker wordt meegenomen naar deze prachtige combinatie van flora, fauna en cultuurhistorie.

  bestellen  

Op deze dvd-box ziet u in vijf prachtige afleveringen onder andere de ontstaansgeschiedenis van de Waddeneilanden, landwinning in Friesland, de Deense wadden en een kijkje in de toekomst. Door de klimaatverandering zal de zeespiegel immers stijgen en de gevolgen voor mens en natuur in het waddengebied zullen ingrijpend zijn. Er komen markante bewoners, landarbeiders en bevlogen natuurbeschermers aan het woord. Allen roemen zij het schitterende, unieke Waddengebied.

Met prachtige beelden van het Waddengebied, de bewoners, de geschiedenis, de natuur en de strijd tegen het water. Samen vormen deze beelden het bijzondere verhaal van het verleden, heden en de toekomst van het Waddengebied. Reis door het Waddengebied met deze mooie dvd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten