Qwiek persoonlijke belevingsmodule Familiemodule 5-pack Qwiek.up Qwiek.up Qwiek.up
Qwiek persoonlijke belevingsmodule Familiemodule 5-pack Qwiek.up Qwiek.up Qwiek.up
Levensverhaal module - Persoonlijk | Qwiek.up
0 Review | Review toevoegen
Cre√ęer een persoonlijke belevingsmodule. U bestelt een¬†lege belevingsmodule¬†die speciaal voor u wordt klaargemaakt¬†zodat u gemakkelijk¬†eigen foto‚Äôs en muziek¬†vanaf uw computer hierop kunt plaatsen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

‚ā¨¬†24,99
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Creëer een eigen persoonlijke Qwiek.up belevingsmodule

Mensen met dementie verliezen soms de grip op tijd of omgeving, met onder- of overprikkeling als gevolg. Persoonlijke beelden en geluiden, afgespeeld via de Qwiek.up, zorgen op dat moment voor herkenning en rust bij de bewoner.

Voor u als familielid is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Qwiek.up. Dit kan op twee manieren. Enerzijds door te kiezen voor de standaard belevingsmodules zoals de Boswandeling of André Rieu. Anderzijds is het mogelijk om zelf een persoonlijke belevingsmodule te maken en zo oude video’s en foto’s te bekijken via de Qwiek.up.

U bestelt een lege belevingsmodule die speciaal voor u wordt klaargemaakt zodat u gemakkelijk eigen foto’s en muziek vanaf uw computer hierop kunt plaatsen. Wanneer u de familiemodule in de poort van de Qwiek.up stopt, creëert die Qwiek.up zelf een slideshow met de begeleidende muziek. Mocht u zelf geen muziek hebben, geen nood. De familiemodules zijn standaard uitgerust met 4 begeleidende muzieknummers. Op de belevingsmodule kunt u een naam schrijven.

Wat kost een belevingsmodule:

  • 1 - 9 exemplaren: € 24,99 per stuk
  • 10 exemplaren: 5% korting per stuk
  • 20 exemplarten: 10 % korting per stuk
 

Een persoonlijke belevingsmodule kan worden gevuld met:

  • Foto’s (.JPEG) en geluid (.MP3)
  • Video’s (.MP4)
Om te zien hoe u een persoonlijke belevingsmodule maakt, kunt u onderstaande video bekijken. In de bijlagen vindt u ook een geschreven instructie. 

De belevingsmodules kunnen alleen worden gebruikt in combinatie met een Qwiek.up.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.