Qwiek.melody - interactieve muziekzuil voor meer beweging buitenshuis
0 Reviews | Review toevoegen

Zodra de Qwiek.melody beweging waarneemt, speelt deze muziek af. Zo transformeert u iedere buitenruimte direct tot een ware beweegtuin en belevingstuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Qwiek.melody | Interactieve muziekzuil voor meer beweging in de belevingstuin.

De Qwiek.melody is speciaal ontwikkeld om cliënten op speelse wijze te stimuleren meer te bewegen. Zodra de Qwiek.melody beweging waarneemt, speelt deze muziek af. Zo transformeert u iedere buitenruimte direct tot een ware beweegtuin en belevingstuin.

De Qwiek.melody is ook een ideaal product om de behandeling van fysiotherapeuten of ergotherapeuten te ondersteunen. 

Met keuze uit 60 liedjes én de optie om een eigen afspeellijst te maken, kunt u de inzet van de Qwiek.melody eenvoudig afstemmen op de interesses van uw bewoners.

Wat ontvangt u bij de Qwiek.melody?

  • De Qwiek.melody; interactieve muziekzuil
  • Installatie op uw gewenste locatie*
  • Toegang tot webportal via uw smartphone, computer of tablet
  • Muziekmodule Standaard muziekkeuze van 60 liedjes (d.m.v meegeleverde CD)

De invloed van muziek op beweging

Bewoners van Nederlandse zorghuizen bewegen gemiddeld maar 5 minuten per dag. Muziek is daarbij een van de krachtigste prikkels die kan motiveren tot beweging. Dit komt doordat de emotie van muziek dicht bij het motorische gebied in de hersenen zit. De Qwiek.melody is daarmee een ideaal product om behandeling door fysio-of ergotherapeuten te ondersteunen en bewoners van Nederlandse zorghuizen meer te laten bewegen.

Muziek & dementie

Belangrijke momenten in ons leven zijn vaak gekoppeld aan muziekherinneringen. Het is dan ook niet vreemd dat muziek één van de laatste dingen is, in het brein, dat vergeten wordt. Muziek is daarom bijna onmisbaar bij het creëren van een prettige sfeer binnen én buitenshuis. Daarnaast wordt het veelal ingezet ter ontspanning, afleiding of juist als activering bij bewoners.

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten