Projectie wekker Projectie wekker Projectie wekker Projectie wekker
Projectie wekker Projectie wekker Projectie wekker Projectie wekker
Projectie wekker
1 Review | Review toevoegen
De wekker is uitgerust met een projector waarmee je de huidige tijd op een muur of het plafond kunt projecteren. Door het rode licht zijn de cijfers helder en daardoor gemakkelijk te lezen.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 37,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Projecteer de tijd

De wekker is uitgerust met een projector waarmee je de huidige tijd op een muur of het plafond kunt projecteren. Het rode licht zorgt ervoor dat de cijfers helder zijn en daardoor gemakkelijk te lezen. De projector is eenvoudig te draaien zodat je precies op de juiste plek kunt schijnen.

  bestellen  

Buzzer of radio

Kies zelf hoe je gewekt wilt worden, door de buzzer of de radio. De radio zoekt automatisch naar de beste frequenties en kan tot 10 voorkeurzenders opslaan. Op deze manier kun je altijd met je favoriete radiozender wakker worden. Het groene display is dimbaar en door te wisselen van de standen kun je ervoor zorgen dat het display altijd op de meest aangename stand staat.

Nooit meer te laat

De wekker beschikt over een dubbele wektijd waardoor je twee alarmen in kunt stellen. Zo hoef je dus maar één wekker aan te schaffen voor jezelf en je partner, of gebruik de tweede wekker voor als je echt moeite hebt met opstaan. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de weekendschakeling zodat de wekker alleen doordeweeks afgaat. Daarnaast is het mogelijk om een back-up batterij te gebruiken zodat je zelfs bij stroomuitval nog op tijd gewekt wordt.

Op de wekkerradio ontvang je 24 maanden garantie.

Inhoud van de verpakking

Wekkerradio, handleiding

Features
  • Projecteer de tijd op de muur of het plafond dankzij de projector
  • Stel twee alarmtijden in, voor jezelf of voor je partner
  • Altijd op tijd wakker met de digitale wekker met FM-radio
  • Kies je favoriete radiozender en sla tot 10 voorkeurszenders op
  • Wees voorbereid op stroomuitval door een back-up batterij te gebruiken

Sorteren op:

Review toevoegen
Phyline Daemen - 02-04-2024 08:34

Prima wekker, alleen het alarm is veel te zacht voor mensen met een slecht gehoor. Het lukt ons niet om dit harder te zetten.