Pop - Joyk pop Sara Pop - Joyk pop Sara Pop - Joyk pop Sara
Pop - Joyk pop Sara Pop - Joyk pop Sara Pop - Joyk pop Sara
Pop - Joyk pop Sara
2 Reviews | Review toevoegen
Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 
Wasbaar op 30 graden.
Lengte van de pop is ± 38 cm.

De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen
willy van wichen - 21-04-2019 12:48

bevalt marion goed, want ze word er rustiger door op het moment dat ze er mee bezig is, zie dat als een positiefe bijdrage.grtjes willy..

C. van Ierssel - 04-02-2017 12:06

Sinds twee maanden is deze pop nu op de gesloten afdeling. Er wordt van alles mee gedaan, op schoot genomen, tegen gepraat, uitgekleed, mee naar de kamer genomen. Het gezicht is sprekend en lijkt je aan te kijken.