Pop - Joyk pop Nellie Pop - Joyk pop Nellie
Pop - Joyk pop Nellie Pop - Joyk pop Nellie
Pop - Joyk pop Nellie
5 Reviews | Review toevoegen
Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 89,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 
Specificaties
  • Wasbaar op 30 graden
  • Lengte van de pop is ± 65 cm
  • Joyk kloppend hart kan worden toegevoegd
De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Jacoline - 23-09-2022 09:55

Mijn moeder is heel gelukkig door en met de pop. Ze zorgt, kust, knuffelt en kletst tegen haar. Vanaf t eerste ogenblik dat ze haar zag was ze vertederd door de pop en begon ze er gelijk tegen te kletsen! Heel fijn dat ze de pop heeft.

Els - 04-10-2020 20:46

Mijn moeder is heel blij met de pop. Ze klets er veel tegen en knuffelt er mee

Jennifer webb - 07-04-2019 18:03

Mijn mama voelt zich geborgen nu ze terug iemand heeft die altijd bij haar is.

Ineke Boskma - 19-06-2017 13:56

Mijn moeder praat veel tegen de pop wanneer ze alleen op haar kamer zit. Ik had ervaring met dezelfde 'leenpop' van het verpleeghuis. Het moet deze Nellie zijn en géén andere!

De Antonius Hof - 06-06-2016 11:07

De pop zorgt ervoor dat de eigenares haar behoefte om te zorgen kan 'botvieren' op de pop. Ze vindt haar geweldig, de pop mag mee naar bed, lekker samen onder de wol en overdag zit de pop naast haar of voor haar en mag ze mee eten of genieten van de dingen van de dag. De pop krijgt veel knuffels en lieve woordjes van mevrouw. Geweldig om te zien!