Pop - Joyk pop Nellie
4 Reviews | Review toevoegen

Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 84,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 
Specificaties
  • Wasbaar op 30 graden
  • Lengte van de pop is ± 65 cm
  • Joyk kloppend hart kan worden toegevoegd
De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Els - 04-10-2020 20:46

Mijn moeder is heel blij met de pop. Ze klets er veel tegen en knuffelt er mee

Jennifer webb - 07-04-2019 18:03

Mijn mama voelt zich geborgen nu ze terug iemand heeft die altijd bij haar is.

Ineke Boskma - 19-06-2017 13:56

Mijn moeder praat veel tegen de pop wanneer ze alleen op haar kamer zit. Ik had ervaring met dezelfde 'leenpop' van het verpleeghuis. Het moet deze Nellie zijn en géén andere!

De Antonius Hof - 06-06-2016 11:07

De pop zorgt ervoor dat de eigenares haar behoefte om te zorgen kan 'botvieren' op de pop. Ze vindt haar geweldig, de pop mag mee naar bed, lekker samen onder de wol en overdag zit de pop naast haar of voor haar en mag ze mee eten of genieten van de dingen van de dag. De pop krijgt veel knuffels en lieve woordjes van mevrouw. Geweldig om te zien!

Laatst bekeken producten