Pop - Joyk pop Naomi Pop - Joyk pop Naomi Pop - Joyk pop Naomi
Pop - Joyk pop Naomi Pop - Joyk pop Naomi Pop - Joyk pop Naomi
Pop - Joyk pop Naomi
2 Reviews | Review toevoegen
Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid. Joykpop Naomi heeft een lichtbruine huidskleur.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 87,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 

Specificaties
  • Wasbaar op 30 graden.
  • Lengte van de pop is 47 cm.
  • Kan voorzien worden van Joyk-hartje 

De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Brenda Verkade - 06-09-2017 21:18

mooie sprekende pop. De pop biedt rust en veiligheid bij bewoners met dementie.

Isabelle - 03-11-2016 13:19

Erg leuke pop, die ook heel goed werkt bij mijn meervoudig complex gehandicapte dochter. Ze kijkt de pop heel intens in de ogen en moet dan lachen. We gebruiken hem ook om haar te stimuleren met de dingen die ze niet (gemakkelijk) uit zichzelf doet, zoals drinken. Het is een groot succes.