Pop - Joyk pop Mandy Pop - Joyk pop Mandy Pop - Joyk pop Mandy
Pop - Joyk pop Mandy Pop - Joyk pop Mandy Pop - Joyk pop Mandy
Pop - Joyk pop Mandy
2 Reviews | Review toevoegen
Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 79,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 
Specificaties
  • Wasbaar op 30 graden
  • Lengte van de pop is ± 53 cm
  • Gewicht ± 1,5 kg
  • Kan voorzien worden van Joyk-hartje.
De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen
E. Lommerse - 26-08-2020 12:24

Voor mijn moeder de pop gekocht. Ze reageert er goed op. Mijn moeder kan niet meer de woorden vinden die ze nodig heeft om een gesprekje te voeren. Dat geeft soms frustraties omdat de zorgmedewerkers haar niet begrijpen. Maar tegen de pop kan ze blijven kletsen, die begrijpt haar. Ik denk dat het haar op bepaalde momenten rust geeft.

Nicole Anne - 16-08-2018 16:03

Binnen de huiskamers van onze zorgorganisatie waar mensen met dementie wonen, wonen ook Mandy en baby Lilly. Als zorgmanager zie ik dagelijks welke positieve reactie deze knuffelpoppen losmaken. Bewoners hebben graag een pop op schoot, vertellen hele verhalen tegen ze en wat voorop staat is dat de poppen bijdragen aan een positieve, veilige en vertrouwde beleving. Het kan voor de verwanten confronterend zijn. Maar als je dat begeleidt door tijd vrij te maken en met name de reactie en gevoel centraal stelt, dan is het ook voor hen een geaccepteerd gegeven.