Pop - Joyk pop Johan Pop - Joyk pop Johan
Pop - Joyk pop Johan Pop - Joyk pop Johan
Pop - Joyk pop Johan
3 Reviews | Review toevoegen
Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 89,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 
Specificaties
  • Wasbaar op 30 graden
  • Lengte van de pop is ± 65 cm
  • Kan voorzien worden van Joyk-hartje.

De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Lucy Penterman - 06-07-2020 09:51

Ik heb de pop niet gekocht voor mijn moeder maar voor mezelf. Mijn pop kon niet meer geknuffeld worden dus die is niet meer. Die had ik vanaf de kindertijd. En soms heb je iemand nodig om even vast te pakken en te mijmeren, en die heb ik nu weer. Maar ook mijn man en kinderen en kleinkinderen hoor. Die zijn er ook voor me. Ben er erg blij mee en mijn kleinzoon ook.

Berna - 10-03-2019 21:10

Geeft rust en afleiding wanneer de patiënt boos en verdrietig is. Het zorgen voor !

Marjan Op de beeck - 20-11-2017 15:25

Johan (Jefke bij ons) was een cadeautje voor mijn moeder van 97 die dement is. Veel reageren doet ze niet meer maar Jefke slaagt daar soms wel in.
De pop is heel mooi afgewerkt en zijn ogen hebben een deugnietenblik. Enkele dagen na de bestelling werd hij reeds geleverd, veilig verpakt.
Een topproduct en een aanrader voor alle verzorgingshuizen, en niet enkel voor demente bejaarden. Mijn kleinkinderen hadden Jefke maar wat graag bij hen gehouden :-)