Pop - Joyk pop Mia Pop - Joyk pop Mia Pop - Joyk pop Mia
Pop - Joyk pop Mia Pop - Joyk pop Mia Pop - Joyk pop Mia
Pop - Joyk pop Mia
2 Reviews | Review toevoegen
Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid. Joykpop Mia heeft een rood jurkje aan en heeft een lichtbruine huiskleur.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 87,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 
Wasbaar op 30 graden.
Kan voorzien worden van Joyk-hartje 
Lengte van de pop is ± 47 cm.

De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Mirjam - 18-03-2021 19:22

Ik heb pop Mia gekocht voor mijn moeder met dementie die al vier jaar in een verpleeghuis verblijft. Ze heeft haar nu ruim een maand en is er heel vaak mee bezig. Ze kwekt er tegen, leest haar voor en frummelt aan haar neusje, handjes, voetjes en haartjes of maakt de knoop in haar kraag los en weer vast. De pop intrigeert haar; het neusje is klein vindt ze en de handjes en voetjes zijn een beetje raar, de haartjes zijn lekker zacht. Al met al heeft de pop mede door haar vrolijke oogjes en ondeugende uitstraling een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Een schot in de roos! Had ik jaren eerder moeten aanschaffen!

M.B te E. - 29-10-2018 11:50

Op de afdeling waar mijn moeder verbleef was een soortgelijke pop. Ik zag hoeveel steun en veiligheid zij ervoer door deze pop. Ik heb zelf deze pop voor haar besteld, maar helaas overleed zij voordat ze ervan kon genieten. De pop heb ik geschonken aan de afdeling en achtergelaten, zodat weer anderen er gebruik van kunnen maken. Ik zag dat het echt een verschil maakt voor de `verdwaalde` geest.