Pop - Joyk pop Mia
1 Reviews | Review toevoegen

Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid. Joykpop Mia heeft een rood jurkje aan en heeft een lichtbruine huiskleur.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 74,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Deze zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren.

Het lijkt wel of de poppen oogcontact met je maken. Als je ze als een baby op de arm houdt, kijken ze ja aan. Het zijn echte knuffelpoppen.

Joyk poppen zijn van zachte materialen gemaakt en verzwaard aan de onderkant. Daardoor kunnen ze ook blijven zitten. De kleren kunnen aan- en uitgetrokken worden. 
Wasbaar op 30 graden.
Lengte van de pop is ± 53 cm.

De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

M.B te E. - 29-10-2018 11:50

Op de afdeling waar mijn moeder verbleef was een soortgelijke pop. Ik zag hoeveel steun en veiligheid zij ervoer door deze pop. Ik heb zelf deze pop voor haar besteld, maar helaas overleed zij voordat ze ervan kon genieten. De pop heb ik geschonken aan de afdeling en achtergelaten, zodat weer anderen er gebruik van kunnen maken. Ik zag dat het echt een verschil maakt voor de `verdwaalde` geest.

Laatst bekeken producten