Pop - Joyk babypop Elias
2 Reviews | Review toevoegen

Knuffelpoppen met een hoge aaibaarheidsfactor voor stimuleren inlevingsvermogen, gevoel van comfort en veiligheid.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 58,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Joyk poppen trekken meteen de aandacht. Met hun speciale gezichtsuitdrukking lijkt het of ze je aankijken, zeker als je ze op schoot of op de arm houdt. Door hun gewicht voelen ze ook een beetje als een baby.
De empathiepoppen zijn onwikkeld om te gebruiken in therapie. Nu worden de Joyk poppen meestal gebruikt door mensen met dementie, het geeft ze een gevoel van geborgenheid en stimuleert het inlevingsvermogen.

Je kunt de kleertjes gemakkelijk aan- en uittrekken en ze passen ook gewone babykleertjes of babyluiers. Het mondje is open, zodat je er een speen in kunt stoppen. Het hoofdje is zwaar en hangt, net als bij een echte baby, achterover.

Kortom Joyk poppen nodigen uit om op te pakken, mee te knuffelen, mee te praten.
Maar ook kinderen die een broertje of zusje krijgen kunnen de realiteit naspelen.

Lilly is de meisjes baby Joykpop.

Lengte: ± 46 cm
Gewicht: 800 gram
Wasbaar op 30 graden
Inclusief rompertje en mutsje
Gemaakt van zachte materialen
Kleertjes kunnen aan- en uitgetrokken worden
Past ook gewone babykleertjes

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Jacobijn - 13-11-2019 12:42

We hebben deze pop gekocht voor mijn schoonzus, een dementerende vrouw met syndroom van Down. Vanaf het eerste moment dat ze deze pop op schoot heeft gekregen, is het een groot succes. Het zachte materiaal, de verzwaring en de vriendelijke uitstraling zullen hier zeker aan bijgedragen hebben. Overdag, maar ook 's nachts in bed wil ze hem graag bij zich in de buurt hebben!

Ellen Prins - 27-03-2017 12:44

Wat een geweldige aankoop is dit geweest. Het heeft mijn moeder, die lijdt aan dementie, zoveel rust gegeven. De begeleiding van het verpleeghuis waar ze woont gaat er goed mee om. Halen pop weg als ze vrolijk is en bieden pop aan als ze boos of onrustig is. zZ knuffelt ermee, praat er tegen, hij ligt bij haar in bed. Het is zo fijn om te zien dat het werkt. We hebben inmiddels een tweede aangeschaft zodat ik de pop regelmatig kan wassen.

Laatst bekeken producten