Pop-Handpop Lapjeskat, 71 cm
Pop-Handpop Lapjeskat, 71 cm
3 Reviews | Review toevoegen

Deze lieve lapjeskat kan iemand helpen zijn of haar gevoelens te uiten.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 84,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze handpoppen geven een nieuwe dimensie aan poppen. Niet alleen zijn de poppen gekenmerkt door een zeer realistisch uiterlijk, maar ze kunnen ook zeer natuurgetrouw bewegen.
 
Een handpop kan een rol spelen binnen een leefgroep, maar is ook zeer geschikt voor individueel gebruik of voor gebruik binnen de activiteitenbegeleiding. Sommige demente mensen zullen eerder tegen een pop praten dan tegen een volwassene. De pop kan iemand helpen zijn of haar gevoelens te uiten. Maar is ook een waardevolle aanvulling in de snoezelruimte.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Nel Radstake - 16-04-2018 13:42

Pop Handpop-lapjeskat. Deze heb ik voor mijn moeder van 97 gekocht. Zij zit na een herseninfarct in een zorghuis. Haar eigen kat moest vlak na haar opname in dit huis inslapen. Of ze de kat echt gebruikt weet ik niet. Ze is zich erg bewust van onze observatie. Een keer zag ik dat ze de pop vast hield en een knuffel gaf. De vacht ziet er wat 'gebruikt' uit, dus ik vermoed dat ze het 'beest' af en toe op schoot heeft. Zelf vind ik het een mooi product deze pop.


Creaties - 12-06-2017 19:27

Ik heb na 15 jaar onze lapjeskat helaas moeten laten inslapen. Deze lijkt (behalve de ogen) heel erg op haar.

Jacqueline - 06-02-2017 01:06

Er wordt door onze bewoners ( kleinschalige dementiezorg) erg positief gereageerd op deze kat.

Laatst bekeken producten