Pop-Handpop Jack Russel, 33 cm
Pop-Handpop Jack Russel, 33 cm
2 Reviews | Review toevoegen

Deze pittige Jack Russel kan iemand helpen zijn of haar gevoelens te uiten.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 61,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze handpoppen geven een nieuwe dimensie aan poppen. Niet alleen zijn de poppen gekenmerkt door een zeer realistisch uiterlijk, maar ze kunnen ook zeer natuurgetrouw bewegen.
 
Een handpop kan een rol spelen binnen een leefgroep, maar is ook zeer geschikt voor individueel gebruik of voor gebruik binnen de activiteitenbegeleiding. Sommige demente mensen zullen eerder tegen een pop praten dan tegen een volwassene. De pop kan iemand helpen zijn of haar gevoelens te uiten. Maar is ook een waardevolle aanvulling in de snoezelruimte.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Dementie-winkel.nl - 10-08-2016 14:30

In reactie op de vorige review:

Het klopt echter niet dat Dementie-winkel.nl € 10,- meer rekent dan de leverancier. Ons beleid is dat klanten via Dementie-winkel.nl niet duurder uit zijn dan wanneer men producten direct onze leveranciers zou inkopen.

De prijs die op de website van de leverancier vermeld staat is EXCLUSIEF btw. De prijs die op onze website vermeld staat is INCLUSIEF btw. Daardoor lijkt de Jack Russel goedkoper terwijl de prijs gelijk is.

Mevr. De Graaff - 17-07-2016 18:22

De Jack Russel is leuk om te zien en degelijk gemaakt maar de prijs is aan de hoge kant. € 10,00 meer dan wanneer ik hem rechtstreeks bij de leverancier had besteld.

Laatst bekeken producten