Pop-Handpop Jack Russel, 33 cm
Pop-Handpop Jack Russel, 33 cm
2 Reviews | Review toevoegen
Deze pittige Jack Russel kan iemand helpen zijn of haar gevoelens te uiten.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 66,55
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Deze handpoppen geven een nieuwe dimensie aan poppen. Niet alleen zijn de poppen gekenmerkt door een zeer realistisch uiterlijk, maar ze kunnen ook zeer natuurgetrouw bewegen.
 
Een handpop kan een rol spelen binnen een leefgroep, maar is ook zeer geschikt voor individueel gebruik of voor gebruik binnen de activiteitenbegeleiding. Sommige demente mensen zullen eerder tegen een pop praten dan tegen een volwassene. De pop kan iemand helpen zijn of haar gevoelens te uiten. Maar is ook een waardevolle aanvulling in de snoezelruimte.
 

Tip m.b.t. reiniging

  • Niet in de wasmachine.
  • Eventuele losse kledingstukken kunnen op 30 graden gewassen worden.
  • Verder alles met een licht vochtig doekje of washandje schoonwrijven en laten drogen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dementie-winkel.nl - 10-08-2016 14:30

In reactie op de vorige review:

Het klopt echter niet dat Dementie-winkel.nl € 10,- meer rekent dan de leverancier. Ons beleid is dat klanten via Dementie-winkel.nl niet duurder uit zijn dan wanneer men producten direct onze leveranciers zou inkopen.

De prijs die op de website van de leverancier vermeld staat is EXCLUSIEF btw. De prijs die op onze website vermeld staat is INCLUSIEF btw. Daardoor lijkt de Jack Russel goedkoper terwijl de prijs gelijk is.

Mevr. De Graaff - 17-07-2016 18:22

De Jack Russel is leuk om te zien en degelijk gemaakt maar de prijs is aan de hoge kant. € 10,00 meer dan wanneer ik hem rechtstreeks bij de leverancier had besteld.