Pop - Joyk Billie de poes
Pop - Joyk Billie de poes
1 Reviews | Review toevoegen

Billy de poes is zowel een knuffeldier als een handpop. De zachte haren maakt het aantrekkelijk om Billy veel te aaien.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 47,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Ouderen en kinderen hebben vaak een zeer speciale band met huisdieren. Joyk, bekend voor zijn superieure knuffelpoppen, heeft daarop ingespeeld en een gezellige poes gecreëerd. Joyk Billy de poes is zowel een knuffeldier als een handpop. De zachte haren maakt het aantrekkelijk om Billy veel te aaien.
 
Men kan Billy nog meer waarde geven door ze uit te rusten met een kloppend hartje of in de buikholte een (warm) kersenpitkussentje te plaatsen. Er wordt een pittenkussentje meegeleverd, maar let op! deze mag niet in de magnetron. Daarom is het misschien beter een klein pittenkussentje erbij aan te kopen.
Specificaties
  • Billy de poes is 47 cm. groot
  • Wasbaar op 30 graden
  • Kan voorzien worden van Joyk-hartje.
De zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren. De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Annemieke Van der Werve - 24-02-2020 12:55

Vooral fijn om te knuffelen, als handpop wat onhandiger

Laatst bekeken producten