Pop - Joyk Billie de poes
Pop - Joyk Billie de poes
2 Reviews | Review toevoegen
Billy de poes is zowel een knuffeldier als een handpop. De zachte haren maakt het aantrekkelijk om Billy veel te aaien.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 52,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Ouderen en kinderen hebben vaak een zeer speciale band met huisdieren. Joyk, bekend voor zijn superieure knuffelpoppen, heeft daarop ingespeeld en een gezellige poes gecreëerd. Joyk Billy de poes is zowel een knuffeldier als een handpop. De zachte haren maakt het aantrekkelijk om Billy veel te aaien.
 
Men kan Billy nog meer waarde geven door ze uit te rusten met een kloppend hartje of in de buikholte een (warm) kersenpitkussentje te plaatsen. Er wordt een pittenkussentje meegeleverd, maar let op! deze mag niet in de magnetron. Daarom is het misschien beter een klein pittenkussentje erbij aan te kopen.
Specificaties
  • Zowel knuffeldier als handpop
  • Billy de poes is 47 cm. groot
  • Wasbaar op 30 graden
  • Kan voorzien worden van Joyk-hartje.
  • Met pittenkussentje
De zachte Joyk poppen worden zeer gewaardeerd door mensen met dementie. Ze worden voornamelijk gebruikt in woon- en zorg centra om het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen te stimuleren. De poppen, ook wel  “Empathy Dolls” genoemd, staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en zijn betekenisvol voor zowel kinderen als volwassenen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Esther - 17-04-2022 09:04

Het was een gok omdat mijn vader bij periodes heldere momenten heeft en ik niet wilde dat hij zich opgezadeld voelde met een 'nepkat'. Hij heeft altijd echte katten thuis gehad. Ik had gevraagd of ze in he verpleeghuis de kat regelmatig op schoot wilde zetten. Maar hij zegt vaak "het is een sterke kat" "het is een mooie kat" "wie geeft hem te eten" en hij aait/plukt de kat ipv aan zijn broek of trui. Het lijkt voorlopig best troostend te werken.

Annemieke Van der Werve - 24-02-2020 12:55

Vooral fijn om te knuffelen, als handpop wat onhandiger