Oma Bellenblaas (6-8 jaar) Oma Bellenblaas (6-8 jaar)
Oma Bellenblaas (6-8 jaar) Oma Bellenblaas (6-8 jaar)
Oma Bellenblaas (6-8 jaar)
0 Reviews | Review toevoegen
GeĂŻllustreerd samenleesboek voor kinderen met hun ouders. Laat de hechte band zien tussen oma en kleinkind. Met vragen om samen over te praten. Bevat leestips gericht aan volwassenen.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Samenvatting

Jesse mag een paar dagen bij oma blijven. Ze maken samen gezellige uitstapjes. Oma vergeet soms dingen. Meestal vindt Jesse dat niet zo erg. Het is zelfs wel grappig. Dan doet oma iets gevaarlijks. Jesse beseft dat er meer met haar aan de hand is dan hij wil toegeven.

   Bestellen  


Recensie(s)

Jesse mag fijn een paar dagen bij zijn oma logeren. Dat is eigenlijk niet zo verantwoord, want oma blijkt erg vergeetachtig. Soms is dat leuk, wanneer oma zich kinderlijk gedraagt bijvoorbeeld, maar er zijn ook momenten dat Jesse het er moeilijk mee heeft, zoals wanneer oma niet meer weet welke bus ze terug naar huis moeten nemen. Het verhaal, verschenen in de reeks 'Samenleesboeken'* laat op een natuurljke manier de hechte band zien tussen oma en kleinkind. Steeds wisselen een aantal zinnen in grote, AVI-E4 en kleine druk, AVI-E5, elkaar af. Zo kunnen kinderen met een verschillend leesniveau of een volwassene en een kind het boek samen hardop lezen. Elke dubbele pagina bevat een humoristische, gekleurde illustratie; soms staat de tekst hierin afgedrukt. Na elk hoofdstuk worden twee vragen gesteld om er samen over te praten (goed voor begrip en taalontwikkeling). Met achterin leestips aan volwassenen gericht. Grappige omslagillustratie tegen een blauwe achtergrond. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Julienne van den Heuvel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789053003381
Auteur
Margriet Breet
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Delubas Educatieve Uitgeverij