Qwiek.snooze Qwiek.snooze Qwiek.snooze Qwiek.snooze Qwiek.snooze
Qwiek.snooze Qwiek.snooze Qwiek.snooze Qwiek.snooze Qwiek.snooze
Muziekkussen - bij dementie | Qwiek.snooze
0 Review | Review toevoegen
De Qwiek Snooze is een slim muziekkussen. Speciaal ontwikkeld om mensen met dementie of een verstandelijke beperking te helpen met muziek te ontspannen en in slaap te vallen.

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

€ 689,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ontdek het vernieuwde Qwiek.snooze model met ons speciale introductie-aanbod!

Ben je klaar om de ultieme slaapervaring te omarmen? Het verbeterde Qwiek.snooze model is nu beschikbaar, inclusief maar liefst 3 extra afspeellijsten vol ontspannende natuurgeluiden en rustgevende witte ruis: Beachwaves, Tropical Forest Rain en White Noise.

Maar wat is de Qwiek.snooze eigenlijk?

De Qwiek.snooze is geen gewoon kussen, het is een intelligent muziekkussen dat speciaal is ontworpen om mensen met dementie te helpen beter te slapen. Dankzij de kalmerende muziek biedt de Qwiek.snooze ondersteuning bij het in slaap vallen en zorgt het voor een ongestoorde nachtrust.

Dit innovatieve muziekkussen is ontwikkeld in nauwe samenwerking met muziektherapeuten en andere zorgprofessionals. Hierdoor is de Qwiek.snooze perfect geschikt voor gebruik in zorginstellingen, zowel als onderdeel van het reguliere zorgproces als in overeenstemming met de Vilans-erkende muziekkusseninterventie.

Wat maakt de Qwiek.snooze zo bijzonder?

De Qwiek.snooze is buitengewoon gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig op afstand worden bediend via onze speciale Qwiek.snooze app. Dit betekent niet alleen een zalige nachtrust voor jouw cliënten, maar ook meer efficiëntie in jullie zorgprocessen.

En wat betreft de beschikbare ontspannende muziek?

Bij aankoop wordt de Qwiek.snooze geleverd met een SD-kaart, inclusief 4 rustgevende afspeellijsten:

 • Calm piano
 • Classical music
 • Dutch lullabies
 • Sleep meditation
 

Elke afspeellijst heeft een ontspannende duur van 30 minuten.
Daarnaast biedt onze Qwiek.snooze app de mogelijkheid om muziek te streamen via Bluetooth van populaire platforms zoals Spotify, zodat je je eigen favoriete afspeellijsten kunt instellen.

Proefslapen: waarom zou je het niet zelf proberen?

In meer dan 93% van de gevallen heeft de Qwiek.snooze het gewenste effect. Wil je persoonlijk ervaren of jouw cliënten ook kunnen profiteren van de Qwiek.snooze? Met onze proefslapen-actie geven we je de kans om dit gedurende 30 nachten in de praktijk te testen.
   Vraag informatie o.v.v. Proefslapen Qwiek.Snooze   

Voordelen

 • Gebruik van eigen hoofdkussen
 • Compact formaat met wasbare hoes van antislip stof
 • Te gebruiken in combinatie met het eigen hoofdkussen
 • Standaard uitgerust met een uitgebreide variatie afspeellijsten
 • De mogelijkheid om eigen muziek te streamen via de Qwiek.snooze app
 • Speciaal ontwikkeld voor de zorg
 • Ontwikkeld ism experts uit de zorg
 • Slaapgegevens worden geregistreerd in de app

Beter slapen door eenvoudige muziekinterventie

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat het inzetten van muziek tijdens het inslapen met behulp van een muziekkussen heel goed werkt bij nachtelijke onrust. Ouderen met dementie hebben vaak last van agitatie in de avond en nacht, met als gevolg nachtelijk dwalen, roepgedrag of desoriëntatie. Een persoonlijke muziekbeleving zorgt voor een vertrouwde beleving, wat rustgevend werkt en kan leiden tot een meer ontspannen en verbeterde nachtrust. Met het afnemen van de onrust zoals roep- en dwaalgedrag tijdens de nachtelijke uren wordt ook het zorgpersoneel ontlast.

Gemakkelijk te bedienen

Het muziekkussen is eenvoudig te bedienen met slechts 3 knoppen en de handzame muziekmodules. U kunt de muziek via usb-stick afspelen of streamen via een tablet of telefoon met bluetooth verbinding. Met de Qwiek.snooze App kunnen zorgverleners het kussen zelfs eenvoudig op afstand bedienen. Daarnaast kan de Qwiek.snooze met sensoren ook ondersteunen bij het tijdelijk monitoren van het effect van interventies of gebruikt worden voor andere onderzoeksdoeleinden. 

>> In onderstaande film hoort u de expert o.a. over de voordelen van de Qwiek.Snooze. Let op: er wordt evenwel nog een voorgaande versie gebruikt. Zie voor de actuele versie de foto's bovenaan deze pagina. << Rustgevende muziek onder je eigen hoofdkussen.

Mensen zijn gehecht aan hun eigen hoofdkussen. De Qwiek.snooze wordt daarom onder het persoonlijke hoofdkussen gelegd om het vertrouwde gevoel bij het slapen te kunnen behouden. Daarmee is ook het hygiëne probleem opgelost dat vaak speelt bij andere muziekkussens als gevolg van gebruik door verschillende personen.

Ontwikkeld conform medische maatstaven - veiligheid voorop.

Uiteraard staat bij Qwiek veiligheid voorop. Daarom is de Qwiek.snooze met medische normering in ogenschouw genomen ontwikkeld en conform ISO-13485 geproduceerd. De Qwiek.snooze is getest conform de geldende EMC normering.

Inzicht in slaapgegevens voor een betere slaaphygiëne.

De Qwiek.snooze app geeft inzicht in de slaapgegevens van een cliënt. U kunt bekijken hoeveel onrust een cliënt heeft ervaren tijdens de afgelopen 7 nachten. Er is ook een start gemaakt met een wetenschappelijk onderzoek om met de Qwiek.snooze te bepalen of iemand slaapt of wakker is. Dit zal nog meer inzicht kunnen geven in de slaapproblemen van een cliënt en het verschil dat de Qwiek.snooze kan maken om de slaap te verbeteren.

Reviews

 • In ruim 93% van de gevallen heeft de Qwiek.snooze het gewenste effect
 • Na 3 maanden zet bijna 60% van de gebruikers de Qwiek.snooze dagelijks in
 • Bij 57% van de verpleeghuizen is de Qwiek.snooze standaard onderdeel van het zorgproces

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.