Muziekkussen - klein
0 Reviews | Review toevoegen

Muziekkussen. Ideaal om te ontspannen of in slaap te komen.

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

€ 47,20
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heerlijk ontspannen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het luisteren naar muziek met behulp van een muziekkussen heel goed werkt bij nachtelijke onrust. Helemaal wanneer de muziek speciaal voor de persoon die ernaar luistert is uitgezocht. Ook heerlijk om  's ochtends rustig bij wakker te worden. Voor onderzoekresultaten die gepubliceerd zijn in het tijdschrift voor ouderengeneeskunde: zie de bijlage.

Het luisteren naar zachte muziek is in veel gevallen enorm rustgevend en daardoor ook slaapverwekkend. In het kussen zijn twee mini-luidsprekers verwerkt. De muziek is duidelijk hoorbaar voor de gebruiker, maar onhoorbaar voor de omgeving. 

Het muziekkussen kan worden aangesloten op een stereo-installatie, CD-speler, televisie, enz. Wij adviseren een kussensloop te gebruiken. Wanneer er een iPod of mp3 speler worden aangesloten, dan kunt u het apparaatje en het snoer in de kussensloop, onder het kussen leggen.
 
Het dunne snoer (170 cm lang) en kabeltje om aan te kunnen sluiten op de diverse geluidsdragers wordt meegeleverd. De aansluiting voor dit snoer zit aan de zijkant van het kussen. Er zit een bindertje bij waarmee u het snoer op kunt rollen en korter kunt te maken.

Het muziekkussen is een comfortabel kussen gevuld met fiberfill en anti-allergisch

Afmeting: 28 x 20 cm

Dit muziekkussen is een hygiëne product en kan daarom niet geruild worden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten