Muziekkussen - groot Muziekkussen - groot
Muziekkussen - groot Muziekkussen - groot
Muziekkussen - groot
10 Reviews | Review toevoegen
Muziekkussen. Ideaal om te ontspannen of in slaap te komen.

Standaard levertijd

1-5 werkdagen.

‚ā¨¬†85,85
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heerlijk ontspannen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het luisteren naar muziek met behulp van een muziekkussen heel goed werkt bij nachtelijke onrust. Helemaal wanneer de muziek speciaal voor de persoon die ernaar luistert is uitgezocht. Ook heerlijk om  's ochtends rustig bij wakker te worden. Voor onderzoekresultaten die gepubliceerd zijn in het tijdschrift voor ouderengeneeskunde: zie de bijlage.

Het luisteren naar zachte muziek is in veel gevallen enorm rustgevend en daardoor ook slaapverwekkend. In het kussen zijn twee mini-luidsprekers verwerkt. De muziek is duidelijk hoorbaar voor de gebruiker, maar onhoorbaar voor de omgeving. 

Het muziekkussen kan worden aangesloten op een stereo-installatie, CD-speler, televisie, enz. Wij adviseren een kussensloop te gebruiken. Wanneer er een iPod of mp3 speler worden aangesloten, dan kunt u het apparaatje en het snoer in de kussensloop, onder het kussen leggen.
 
Het dunne snoer (170 cm lang) en kabeltje om aan te kunnen sluiten op de diverse geluidsdragers wordt meegeleverd. De aansluiting voor dit snoer zit aan de zijkant van het kussen. Er zit een bindertje bij waarmee u het snoer op kunt rollen en korter kunt te maken. 

Het muziekkussen is een comfortabel kussen gevuld met fiberfill en anti-allergisch. 

Afmeting: 74 x 45 cm

Dit muziekkussen is een hygiëne product en kan daarom niet geruild worden.

Sorteren op:

Review toevoegen
Having Steenhuis - 24-03-2021 08:57

Zeer goed product, voldoet aan de verwachtingen. Kussen heb ik gecombineerd met de Relief App.

Carmen - 04-10-2019 14:48

Een fijn zacht kussen. Helaas voor de mevrouw van 80+ waarvoor ik het heb aangeschaft, hoort zij niets. Het geluid is dermate zacht dat ik heel zacht iets hoor, maar zij niets. Dat is een beetje jammer. Ook omdat het een best prijzig kussen is. De mp3 waar ik het op heb aangesloten, staat op zijn hoogst. Ik heb er misschien overheen gekeken, maar er zit verder ook geen volumeknopje aan het snoertje. Er zal best een wettelijke maximale hoogte zijn qua volume, maar dit is wel een minimum hoogte. Mogelijk is er met de wetgeving het gebruik bij mensen met een goed functionerende gerekend, en niet met mensen die al een gehoorbeschadiging hebben.

Aarse - 15-06-2019 22:03

Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Oosting - 03-03-2019 18:40

Een prima product waar mijn vrouw elke avond vn geniet bij het inslapen.
Elke opname of CD moet op een andere geluidstekrte worden ingesteld ( dat is uitproberen dus)

Dementie-winkel.nl - 01-03-2019 17:59

Dank voor uw mooie beoordeling Dinie. De wetgeving beperkt het maximale volume van het muziekkussen. Het volume kan wel be√Įnvloed worden door het type muziekdrager dat op het kussen wordt aangesloten.

Dinie van Doorn - 24-02-2019 10:59

Mijn collega's vinden het geweldig al is het maar voor onspanning. Fijn om hiermee in slaap te vallen. Een luisterboek kan ook hierop gezet worden. Kussen is voor iedereen geschikt. Geluid is idd wel wat zacht, voir mensen met een gehoirbeschadiging is het niet geschikt, maar verder is het een prettig kussen al vind ikzelf dat het té zacht is. Maar dat is oersoonlijk

ouderenzorg - 02-01-2019 08:55

product valt tegen, het geluid wat eruit komt is zeer minimaal.
heeft geen effect.

Andere sieracki - 29-08-2018 09:34

Heel blij ben ik met het kussen. Ik zorg voor mijn man met vasculaire dementie. Wanneer hij in bed ligt zet ik zijn muziek aan en dat vindt hij geweldig, dus het kussen is een groot succes en geeft mij ook wat rust

Anoniem - 02-03-2018 20:43

Het geluid is heel zachtjes en de uitvoering is uitermate bescheiden in verhouding tot de best wel hoge prijs. Met een beetje handig knutselen maak je kussen met de luidsprekertjes zo zelf. De verpleging van mijn moeder is er zeer over te spreken en daarom drie sterren.

Agnes Verbrugge ouderenzorg - 23-12-2017 11:27

Een erg mooi produkt. Geeft rust . Een opmerking. We hebben het kussen aangesloten op een draagbare cd speler. Hiervan moeten we het volume op deze hoogste stand zetten wil je geluid in het kussen horen. Erg jammer er zijn ook bewoners waarvan het gehoor niet optimaal meer is. De speakers mogen wat krachtiger zijn.