Muziekkussen - groot 3 4
Muziekkussen - groot
Reviews | Review toevoegen

Muziekkussen. Ideaal om te ontspannen of in slaap te komen.

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

€ 69,70
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heerlijk onstpannen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het luisteren naar muziek met behulp van een muziekkussen heel goed werkt bij nachtelijke onrust. Helemaal wanneer de muziek speciaal voor de persoon die ernaar luistert is uitgezocht. Ook heerlijk om  's ochtends rustig bij wakker te worden. Voor onderzoekresultaten die gepubliceerd zijn in het tijdschrift voor ouderengeneeskunde: zie de bijlage.

Het luisteren naar zachte muziek is in veel gevallen enorm rustgevend en daardoor ook slaapverwekkend. In het kussen zijn twee mini-luidsprekers verwerkt. De muziek is duidelijk hoorbaar voor de gebruiker, maar onhoorbaar voor de omgeving. 

Het muziekkussen kan worden aangesloten op een stereo-installatie, CD-speler, televisie, enz. Wij adviseren een kussensloop te gebruiken. Wanneer er een iPod of mp3 speler worden aangesloten, dan kunt u het apparaatje en het snoer in de kussensloop, onder het kussen leggen.
 
Het dunne snoer (170 cm lang) en adapter om aan te kunnen sluiten op de diverse geluidsdragers wordt meegeleverd. De aansluiting voor dit snoer zit aan de zijkant van het kussen. Er zit een bindertje bij waarmee u het snoer op kunt rollen en korter kunt te maken. 

Het muziekkussen is een comfortabel kussen gevuld met fiberfill en anti-allergisch. 

Afmeting: 60 x 45 cm

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

ouderenzorg -

product valt tegen, het geluid wat eruit komt is zeer minimaal.
heeft geen effect.

Andere sieracki -

Heel blij ben ik met het kussen. Ik zorg voor mijn man met vasculaire dementie. Wanneer hij in bed ligt zet ik zijn muziek aan en dat vindt hij geweldig, dus het kussen is een groot succes en geeft mij ook wat rust

Anoniem -

Het geluid is heel zachtjes en de uitvoering is uitermate bescheiden in verhouding tot de best wel hoge prijs. Met een beetje handig knutselen maak je kussen met de luidsprekertjes zo zelf. De verpleging van mijn moeder is er zeer over te spreken en daarom drie sterren.

Agnes Verbrugge ouderenzorg -

Een erg mooi produkt. Geeft rust . Een opmerking. We hebben het kussen aangesloten op een draagbare cd speler. Hiervan moeten we het volume op deze hoogste stand zetten wil je geluid in het kussen horen. Erg jammer er zijn ook bewoners waarvan het gehoor niet optimaal meer is. De speakers mogen wat krachtiger zijn.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews