Muziek bingo Muziek bingo Muziek bingo MusicalMuziek bingo Muziek bingo Muziek bingo Muziek bingo
Muziek bingo Muziek bingo Muziek bingo MusicalMuziek bingo Muziek bingo Muziek bingo Muziek bingo
Muziek bingo
0 Reviews | Review toevoegen
Bij muziekbingo moet het geluid van het instrument gepaard worden met een afbeelding van het instrument. Bij het geluid moet de juiste afbeelding worden afgedekt, waardoor uiteindelijk bingo gehaald k

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 50,15
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Terwijl dementie verder vordert, kan het voor mensen lastig worden om traditionele bingo te spelen. Daarom is Musical Bingo ontwikkeld. Het is een leuk spel, geschikt voor de leeftijdsgroep, en geschikt voor het samen spelen van mensen met alle niveaus van dementie, of natuurlijk ook zonder dementie. 

De herkenbare muziekstukken worden afgespeeld, waarna de spelers het muziekstuk moeten paren met de afbeelding van het instrument op de bingokaart. Als alle afbeeldingen op de bingokaart zijn bedekt met muntjes, roept de speler 'BINGO!', en heeft deze het spel gewonnen. 

Muziekbingo is een groepsactiviteit, te gebruiken in een groep tot 8 personen, met één leider om de spelsessie te runnen. Het spel is simpel: de leider speelt de verschillende muzikale geluiden af op de cd-rom, terwijl de spelers luisteren en muntjes leggen op de corresponderende afbeeldingen van muziekinstrumenten. 

De gebruikshandleiding op de doos is in het Engels, het spel is verder niet taalgebonden. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.