Musical bingo - Muziek bingo
0 Reviews | Review toevoegen

Bij muziekbingo moet het geluid van het instrument gepaard worden met een afbeelding van het instrument. Bij het geluid moet de juiste afbeelding worden afgedekt, waardoor uiteindelijk bingo gehaald k

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 47,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Terwijl dementie verder vordert, kan het voor mensen lastig worden om traditionele bingo te spelen. Daarom is Musical Bingo ontwikkeld. Het is een leuk spel, geschikt voor de leeftijdsgroep, en geschikt voor het samen spelen van mensen met alle niveaus van dementie, of natuurlijk ook zonder dementie. 

De herkenbare muziekstukken worden afgespeeld, waarna de spelers het muziekstuk moeten paren met de afbeelding van het instrument op de bingokaart. Als alle afbeeldingen op de bingokaart zijn bedekt met muntjes, roept de speler 'BINGO!', en heeft deze het spel gewonnen. 

Muziekbingo is een groepsactiviteit, te gebruiken in een groep tot 8 personen, met één leider om de spelsessie te runnen. Het spel is simpel: de leider speelt de verschillende muzikale geluiden af op de cd-rom, terwijl de spelers muntjes leggen op de corresponderende afbeeldingen. 

De gebruikshandleiding op de doos is in het Engels, het spel is verder niet taalgebonden. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten