Muziek-Tril Waterbed (Complete basisset)
0 Reviews | Review toevoegen

Ideaal voor snoezelen. De muziek veroorzaakt trillingen die vaak als heel prettig en ontspannend worden ervaren. Een complete basisset met DVD speler en luidsprekers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Belangrijkste onderdeel van snoezelruimte

Een muziek-tril waterbed is vaak het meest belangrijke onderdeel van een snoezelruimte. Een waterbed biedt sowieso een zeer goede gelegenheid tot snoezelen. Gecombineerd met een muziek-tril systeem worden de mogelijkheden nog groter. De muziek veroorzaakt trillingen die door vele gebruikers als zeer prettig en ontspannend ervaren. Lees hier meer over de heilzame voordelen voor mensen met dementie.

Een begeleider kan gemakkelijk op de rand plaatsnemen om dicht bij degene op het bed te zijn. Het is ook eenvoudig om zelfstandig in of uit dit waterbed te komen.

Compleet pakket

U ontvangt in alle gevallen een compleet pakket, waardoor de keuze voor het meest geschikte model eenvoudig is. 
 
Het waterbed Basis wordt geleverd, met een schuimstof rand van 20 cm die, een verwarmingselement, waterzak van 90 x 200 cm en een stevige bisonyl buitenhoes in kleur naar keuze. Een Jolietex hoes is ook mogelijk en wat aangenamer voor de huid. De meerprijs is 200 euro. ​Het bed inclusief onderbouw heeft een instaphoogte van 50 cm. 

Onze muziek-tril waterbedden zijn leverbaar in: 
  • twee maten (130 x 240 x 25 cm of 180 x 240 x 25 cm) 
  • twee soorten (met dichte onderbouw of met openingen voor tillift systeem) 
  • twee verschillende soorten trilsystemen (professionele trilbakken of shakers) 
Onder het waterbed staat een muziek-tril onderbouw in wit MDF met twee professionele trilbakken. Voor het kleinere budget leveren we ook een bed met shakers in plaats van trilbakken. Het effect is minder maar het prijsverschil navenant. 

Standaard heeft het bed een uitsparing voor tillift aan 1 lange zijde. Indien gewenst kan ook een volledig dicht uitgevoerde tril onderbouw worden geleverd. 

Om het geheel compleet te maken wordt een professionele muziek-tril versterker meegeleverd, samen met een DVD speler en twee luidsprekerboxen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten