Multimemo voice recorder – Geheugensteuntje
0 Reviews | Review toevoegen

Digitale memorecorder, waarmee het mogelijk is eenvoudig audio boodschappen op te nemen. Duidelijke, contrasterende, knoppen zijn voorzien van voelbare symbolen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 37,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De Multimemo voice recorder digitale memorecorder, waarmee het mogelijk is eenvoudig audio boodschappen op te nemen. De duidelijke en contrasterende knoppen zijn voorzien van voelbare symbolen.

Op de Multimemo kunnen eenvoudige boodschappen met spraak opgenomen worden. Weergave is eenvoudig. De berichten worden achter elkaar opgeslagen. Met behulp van de 2 gele toetsen kan er door de berichten gebladerd worden. Ook het wissen van berichten is gemakkelijk. De toetsen zijn voorzien van voelbare symbolen. Het apparaat kan aan- of uitgeschakeld worden, en is voorzien van een lock knop om per ongeluk wissen te voorkomen.

De persoon met dementie kan zelf gemakkelijk geheugensteuntjes opnemen en deze ook weer afspelen. Of familie en verzorgenden kunnen boodschappen inspreken.

De maximale opnametijd is 6 minuten.

  • Afm.: 79 mm x 15 mm
  • Gewicht: 49 gram
  • Stroomvoorziening: 3 st. knoopcellen AG13/LR441,5V batterijen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten