miMakker Zus - clownerie en muziek
miMakker Zus - clownerie en muziek
0 Review | Review toevoegen
miMakker Zus brengt een clownesk bezoek. In huiskamers van verpleeghuizen, dagcentra of gewoon thuis. Zus wil de mensen iets moois brengen, iets teruggeven “van henzelf”. Zus brengt ook muziek.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

miMakker Zus brengt een clownesk bezoek  aan mensen met dementie. Belevingsgericht, vanuit de miMakkus Methode. Dit kan zijn in huiskamers van verpleeghuizen, dagcentra of gewoon thuis. Zus wil de mensen iets moois brengen, iets teruggeven “van henzelf”. Zus brengt ook muziek. Ze houdt van liedjes met een lach en een traan. Haar spel is gebaseerd op improvisatie en alles wat er tijdens haar bezoek op haar pad komt.

Zus is er speciaal voor mensen in alle fasen van dementie. Zus is een clown, een clown zegt tegen alles JA; alles mag, niks moet. Een clown heeft geen geheugen. Elk moment is nieuw. Een clown verwondert zich, weet niet wat hij gaat doen en wat hij zojuist gedaan heeft. Het enige waar zij op uit is, is echt contact.

Inhoud

Zus brengt een bezoek op maat. Waardevol contact volgens de miMakkus methode, belevingsgericht. Met humor, vanuit rust en contact, afgestemd op de ander, uit op contact van hart tot hart.

Praktische informatie

Dag, tijdstip, lengte van het bezoek in overleg.

Programma

Zus speelt in “het moment”, sluit aan bij de beleving en de gemoedstoestand van degene die zij bezoekt. Het is een bezoek; géén voorstelling. Op elke gewenste dag en op elk gewenst tijdstip. 

Praktische informatie

Neemt u gerust contact op voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte.
Van te voren belt Zus ( Marij) u op om kennis te maken, het bezoek voor te bereiden en uw eventuele vragen te beantwoorden. Houd u rekening met evt. bijkomende reiskosten. Zus woont in Asten ( NBr) 


  Meer informatie  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.