Kijkboek - Met pa en ma op vakantie
Kijkboek - Met pa en ma op vakantie
0 Review | Review toevoegen
Kijkboek uit de Terra reeks die u meeneemt terug op vakantie toen u jong was. Blader door het fotoboek en laat uw vakantieherinneringen de vrije loop.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 17,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Terug in de tijd: nostalgie op z'n best!

Vakantie: het maakte allemaal niet zoveel uit waar je heen ging toen je nog jong was. Op de fiets naar de boerderij van je oom en tante of met de camper naar Zuid-Italië. Weg was weg en alles was anders op vakantie. Er mocht veel meer dan thuis, je at dingen waar je nog nooit van had gehoord en je maakte vriendjes en vriendinnetjes voor het leven. Het was een feest en heel even had je het idee dat het altijd zo zou blijven. Aan de zomer kwam geen einde. Sommige vakantieherinneringen zijn universeel, andere individueel. Blader door Met pa en ma op vakantie en laat je herinneringen de vrije loop. 

   Bestellen  

Recensie

Nostalgisch kijk- en bladerboek over vakanties in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw. Rijk geïllustreerd met afbeeldingen in kleur en zwart-wit, begeleid door korte teksten. Over onder meer sparen voor de vakantie, vreemd geld, een dagje Parijs, pech onderweg, kamperen, bermtoerisme, een dagje naar het strand, zonnebaden, op pad met de caravan, naar de dierentuin en een dagje Madurodam. Verzorgde, aantrekkelijke uitgave in vierkant formaat, die vooral wat oudere lezers zal aanspreken. De samenstellers publiceerden meer nostalgische kijk- en bladerboeken.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789089897404
Auteur
Jack Botermans
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Terra