LiedjesBINGO LiedjesBINGO LiedjesBINGO
LiedjesBINGO LiedjesBINGO LiedjesBINGO
LiedjesBINGO
1 Review | Review toevoegen
Terwijl de Oranje Man speelt, strepen de mensen op de verschillende LiedjesBINGO kaarten de vele titels van veel Nederlandstalige nummers en een paar Engelstalige klassiekers af.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

De LiedjesBINGO

Allemaal verschillende LiedjesBINGO kaarten met daarop de titels van veel Nederlandstalige nummers en een paar Engelstalige klassiekers. De Oranje Man speelt de liedjes en de mensen strepen ze af op de Bingo Kaarten. Bij volle rij BINGO! en een prijsje.

Erg leuk en een heerlijke ontspannen manier om contact te maken. Omdat mensen samen met buurvrouw, buurman of vrijwilliger dit kunnen spelen. Zeer geschikt ook voor mensen met dementie, vrijwilligers, mantelzorgers familie omdat er altijd gespreksstof is n.a.v. de nummers op de kaarten.

De Oranje man kan het spel zelf in goede banen leiden. Wanneer mensen nog bijna geen kruisje op de kaart hebben speelt hij een nummer van hun kaart of als er een prijs uit moet speel ik het ontbrekende nummer. Ook kunnen de mensen vanaf de kaart verzoeknummers aanvragen. Zo wordt het een heerlijk interactief gebeuren

“Het was een groot succes! Iedereen zong mee met de liedjes die wel of niet op de bingokaart stonden”

De Oranje Man LiedjesBINGO

  • Geschikt voor groepen van 15 tot 175 mensen.
  • Tijdsduur: 2 sets met korte pauze totaal ca. 90 minuten.
  • Elke kaart is verschillend
  • Eventuele verzoeknummers op maat toe te voegen
  • Thema van de dag of slogan van bedrijf als speciale editie op kaart mee te printen
  • Voor voldoende Oranje Man Bingo pennen wordt gezorgd
  • Ca. 13 Prijzen in overleg zelf of door de Oranje Man geregeld.
Prijsindicatie 450,00 excl reiskosten
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Nicole Snellen Avoord Rijserf - 26-11-2019 08:46

Door het meedoen aan een winactie van de dementiewinkel hadden we een Liedjesbingo gewonnen van Wilhelmus de Oranjeman. Wilhelmus vond onze motivatie eruit springen: “Plezier, samen lachen en samen zingen zorgt voor een verbinding en saamhorigheid. Tevens kunnen er herinneringen opgehaald worden en met name ook voor familieleden waardevolle herinneringen gemaakt worden”.
Dinsdagavond 13 november was het eindelijk zover en alle bewoners van het Rijserf genoten van een feestelijke avond. De gehele avond stond in het thema Oranje. We hebben het Warm Hart (restaurant) een Oranje aankleding gegeven. Tevens werd aan iedereen gevraagd om iets oranje aan te hebben of te dragen. Een bewoonster was zo fanatiek geweest dat ze voor medebewoonsters een mooie oranje strik gemaakt had omdat deze niets oranjes hadden. Dankzij een schenking van Vrienden van Avoord konden we iedereen heel de avond voorzien van een lekkere oranjekoek bij de koffie en van verschillende hapjes en drankjes. De prijzen van de Liedjesbingo zijn geschonken door de personeelsleden en zij hebben ook vrijwillig geholpen bij bediening. Familieleden, medebewoners en personeelsleden hielpen elkaar en hadden samen een fijne avond.
Hoe mooi was het om te zien dat de Oranjeman het voor elkaar kreeg om iedereen te betrekken bij het zingen van vertrouwde liederen en echt persoonlijk contact had met eenieder op zijn of haar niveau. Zo zette een bewoner spontaan een Rock-’n-roll pruik op die hem aangereikt werd en zong mee door de microfoon. Er werd meegeklapt, meegezongen, meegedeind en er werd zelfs gedanst door bewoner en personeelslid. Mooi om te zien dat de bewoners die al verder in hun dementie zijn ook heel erg genoten en de muziek herkenden. We hebben zelfs iets geleerd op deze avond. Wij weten nu in welke plaats de haven is van het liedje: “Daar in dat kleine café aan de haven”.
Na afloop wilde menige bewoner op de foto met de Oranjeman en kreeg hij een hand en soms zelfs een kus!
Veel mensen vroegen of deze avond regelmatig herhaald kon worden want het was ontzettend gezellig en zoals iemand zei: “Wilhelmus kan ook heel mooi zingen, ik vergat soms dat het om een bingo ging”.
Hoe mooi is het als zelfs een nachtdienst midden in de nacht te horen krijgt van een bewoner wat een gezellige avond dit geweest was en dat er zo genoten is.
Ik kan Wilhelmus aanraden bij andere. Op onze avond waren 2 collega’s van een andere zorginstelling op bezoek. Zij wilden graag zien of hij iets was voor hun instelling. Zij waren laaiend enthousiast en waren beide van mening dat het zeker de kosten waard is om hem in te huren.
Het contact met de Oranjeman verliep erg gemoedelijk en het is duidelijk te merken dat het optreden met veel plezier en betrokkenheid gegeven wordt. Wilhelmus, Heel erg bedankt voor deze mooie onvergetelijke avond. En hopelijk tot ziens!!
Nicolle Snellen - Avoord Rijserf