Liedjes die blijven
Liedjes die blijven
2 Reviews | Review toevoegen
Een verzameling van 166 liedjes en songs uit heden en verleden. De pianobegeleidingen zijn eenvoudig geschreven. Daarnaast zijn de partijen voorzien van akkoordsymbolen.

Standaard levertijd

Normaal 1 - 2 werkdagen.

ÔéČ┬á39,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Liedjes die blijven is een nieuw en uniek naslagwerk, vol met tijdloze, nationale en internationale liedjes. Liedjes die niet zouden mogen ontbreken in uw repertoire. Kortom, écht het boek om te hebben!

  Bestellen  

Liedjes die blijven is een verzameling van 166 liedjes en songs uit heden en verleden voor iedereen in de leeftijd vanaf tien jaar. De bundel bevat bekende volksliedjes, evergreens uit film, musical en showbizz en songs uit de wereld van pop en rock. Deze verzameling geeft een breed beeld van het liedrepertoire dat in Nederland algemeen bekend is. Een repertoire dat het verdient om gezongen te blijven worden. De bundel is bedoeld voor iedere situatie waarin (met elkaar) gezongen wordt: thuis, op school, in jeugd-, club- en buurthuizen, in vormingscentra en in bejaardentehuizen.De pianobegeleidingen zijn eenvoudig geschreven en daarom ook goed bruikbaar in de pianoles. Daarnaast zijn de partijen voorzien van akkoordsymbolen, waarmee het mogelijk is om de liedjes ook met gitaar en/of keyboard te begeleiden.

Sorteren op:

Review toevoegen
Henny - 02-01-2022 12:51

Erg leuk boek dat ik gebruik bij ouderen met dementie waarvoor de liedjes herkenbaar zijn en ik ze kan begeleiden met muziek spelen en zelf de tekst ook heb

M. van Dijk - 09-03-2020 16:48

Heel erg leuk boek. Ook voor beginnende pianisten te doen, om te begeleiden. Er staan 4 moeilijkheidsniveau's in.
Geweldig leuk om samen t spelen en te zingen. Overal ook de teksten erbij en akkoorden voor degenen met b.v. gitaar/ukelele. Een enorme variatie aan soorten liedjes. Zeker de moeite waard.
Opvallend dat ook de makkelijke arrangementen zo mooi gemaakt zijn, een plezier om te gebruiken.

ISBN
9789043128391
Auteur
M.A. V.D. Brugge
Uitgeverij
Atelier Rijksbouwmeester