Levensloopspel Levensloopspel Levensloopspel Levensloopspel
Levensloopspel Levensloopspel Levensloopspel Levensloopspel
Levensloopspel
2 Reviews | Review toevoegen
De koffer bevat 144 spelkaarten. De vragen op de spelkaarten gaan over de levensfasen Jeugd, School, Werk, Relaties, Vrije Tijd en Heden. Elke categorie heeft zijn eigen kleur.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 67,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Het Levensloopspel is in 2016 geheel vernieuwd. De koffer bevat nu 144 spelkaarten, per categorie mooi verpakt in stevige doosjes. De kaarten zijn groter, professioneel gelamineerd en hebben nu afgeronde hoeken.

De vragen op de spelkaarten gaan over de levensfasen Jeugd, School, Werk, Relaties, Vrije Tijd en Heden. Elke categorie heeft zijn eigen kleur. Enkele voorbeelden van vragen: In welke plaats bent u geboren? Waar was dat? Moest u vaak meehelpen in het huishouden? Waar kunt u om lachen?

De vragen stimuleren het reproduceren van persoonlijke ervaringen. Door naar elkaars levensverhalen te luisteren leert men elkaar beter kennen en begrijpen. Door middel van het gooien van een kleurendobbelsteen wordt een vraag geselecteerd.

Spelkaarten zijn gelamineerd en daardoor makelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Sorteren op:

Review toevoegen
Vanessa - 27-10-2019 19:05

Leuk spel, handig in gebruik ,ideaal om mensen met dementie te stimuleren.

van Huuksloot - 22-08-2018 23:35

Ziet er goed uit. Duidelijke vragen.Soms heb je aan drie kaartjes al genoeg om een goed gesprek te voeren en ben je al weer een half uur verder. Wel een spel om het niet dagelijks te doen.