Laser Stars Projector Laser Stars Projector Laser Stars Projector Laser Stars Projector
Laser Stars Projector Laser Stars Projector Laser Stars Projector Laser Stars Projector
Laser Stars Projector
4 Reviews | Review toevoegen
Een volledige sterrenhemel op je muur of plafond. Naast de duizenden sterrenformaties zal je zo nu en dan ook wolkenformaties en zelfs vallende sterren zien.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 249,87
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Haal het universum in je kamer met deze fantastische sterrenprojector. De laser projecteert, in combinatie met holografische techniek, een volledige sterrenhemel op je muur of plafond. Naast de duizenden sterrenformaties zal je zo nu en dan ook wolkenformaties en zelfs vallende sterren zien. 

Deze kleine projector geeft een groots lichteffect. Voor het hele plafond en ideaal voor thuisgebruik. Ook om aan de muur te monteren. Werkt op electriciteit.
Let op maximaal 4 uur aaneengesloten laten branden. 

   Bestellen   


Materiaal & afmetingen
  • Afmetingen (lxbxh): 27 x 25 x 32 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: zilver

Sorteren op:

Review toevoegen
Dementie-winkel.nl - 23-03-2023 15:41

Deze kleine projector geeft een groots lichteffect. En daarover horen we vn. (gelukkig) positieve ervaringen. Uiteraard vervelend als een product voortijdig defect raakt. In principe lossen we klachten altijd. Stuur ons gerust een mail.

Behandelaar - 21-02-2023 14:38

Meerder apparaten binnen onze instelling. Erg eenvoudig- prijskwaliteit verhouding zeer slecht. Voor 50eu heb je ergens anders ook een kwalitatief even goede sterrenhemel.

Erwin Veenhuizen - 05-01-2022 13:22

Deze voor mijn moeder gekocht die dementerend is. Ze werd er zeer rustig van. Helaas ging de laser na het enkele keren te hebben gedaan stuk en konden we het ook niet meer repareren. We zijn erg enthousiast over dit product alleen moet het natuurlijk wel werken!

Anoniem - 08-02-2018 00:30

Ik heb zo’n sterren lamp. Heb hem aan mijn moeder gegeven, mooi verjaardags cadeau. Ze was volledig dement en snachts onrustig. De lamp vond ze schitterend. En werd daar heel rustig van. Nu aan mijn schoonzus gegeven die Alzheimer heeft. De verzorging is erg enthousiast. Ze komt haar bed niet meer uit en slaapt de hele nacht door