KneedMe sensorisch schoot schort- Protac KneedMe sensorisch schoot schort- Protac
KneedMe sensorisch schoot schort- Protac KneedMe sensorisch schoot schort- Protac
Protac - KneedMe sensorisch schoot schort
0 Reviews | Review toevoegen
Het schort wordt op de schoot gelegd, door de zwaarte en de druk van de ballen kan men de grenzen van het eigen lichaam duidelijker merken. Dit zorgt voor rust en een gevoel van geborgenheid.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad

€ 411,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

KneedMe Schoot-schort kan worden gebruikt door volwassenen met psychische en/of motorische onrust die niet lang stil kunnen zitten en vaak rusteloos zijn. Het schort wordt op de schoot van de gebruiker gelegd, die dan dankzij de zwaarte en de druk van de ballen de grenzen van het eigen lichaam duidelijker kan merken. Dit zorgt voor rust en een gevoel van geborgenheid. Het schort kan o.a. worden gebruikt door personen in een leunstoel of rolstoel, of zittend aan tafel tijdens verschillende activiteiten in de loop van de dag.
 
KneedMe Schoot-schort bestaat uit een afneembare, wasbare buitenhoes en een binnengedeelte dat is opgebouwd uit een in kanalen verdeelde zak met speciale, zware plastic ballen. Het schort is speciaal ontworpen om rond de dijen van de gebruiker te worden gedrapeerd. Het schort is uitgevoerd met twee stevige banden met klittenband waarmee het kan worden vastgemaakt om het middel van de gebruiker, zodat het op schoot blijft liggen en niet op de grond valt. Als deze banden niet worden gebruikt, kunnen ze worden weggeborgen in daarvoor bestemde zakken met ritssluiting. Aan de bovenkant van het schoot-schort bevindt zich een grote zak om vertrouwde spulletjes in te leggen, die de gebruiker dan kan aanraken en onderzoeken met de handen. In deze zak zit ook een clip waar dingen aan kunnen worden vastgezet.

KneedMe Schoot-schort  is met groot succes getest en gebruikt in diverse verzorgingshuizen en speciale afdelingen voor bewoners met dementie.
Ook in het (speciaal)onderwijs en bij instelling waar mensen met een verstandelijk beperking wonen of verblijven wordt de KneedMe geregeld ingezet.

KneedMe Schoot-schort  kan o.a. worden gebruikt bij:

  • Motorische en psychische onrust
  • Angst
  • Depressiviteit
  • Hyperactiviteit
  • Concentratieproblemen
  • Zintuiglijke storingen
  • Stress
  • Spasticiteit
  • Ontwikkelingsstoornissen

Proefperiode

De Protac KneedMe mag twee weken worden uitgeprobeerd!

U kunt het schootkleed twee weken uit proberen (alleen in Nederland). Na twee weken nemen wij contact op om te horen hoe uw ervaringen zijn. U kunt dan beslissen of u het schootkleed wilt aanschaffen of retourneren (kosten zijn voor eigen rekening).

LET OP: Buiten Nederland gelden andere prijzen. Neem contact met ons op voordat u bestelt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.