Klein geluk voor de mantelzorger
1 Reviews | Review toevoegen

Praktisch boek voor mantelzorgers die zichzelf vaak vergeten.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 18,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Een onmisbare gids om goed voor jezelf te zorgen. Een echt cadeautje vol praktische tips, adviezen en herkenbare verhalen dat het leven van overbelaste mannen en vrouwen verlicht. Stap voor stap breng je zo klein geluk terug in je leven.

In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere en liefdevolle aanwijzingen van Maria en Inge helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen. Mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk, steun komt soms uit onverwachte hoek en dit boekje is er daar één van!

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Seija - 25-11-2016 18:42

Geraakt! Behalve de waardevolle tips en de schat aan ervaring van de beide schrijfsters, is het de toon van het boek die me heeft geraakt.
Die is licht, eenvoudig, en geeft de ruimte om te kiezen wat ik vandaag nodig heb.
Ontroerend!

ISBN
978-90-202-1320-1
Auteur
Maria Grijpma, Inge Jager
Laatst bekeken producten