Kalenderklok tafelmodel BQ-38 zwart
Kalenderklok tafelmodel BQ-38 zwart
2 Reviews | Review toevoegen
Zwarte analoge tafelklok met witte opdruk. Voor mensen met geheugenproblemen kan deze klok een goede hulp betekenen. Altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In de praktijk blijkt dat mensen met dementie zich rustiger en veiliger voelen naarmate zij een beter besef van de tijd én de dag kunnen behouden. Op deze klok voor op tafel worden zowel de tijd als de datum overzichtelijk weergegeven. (Met de meegeleverde schroefjes kan de klok ook worden opgehangen)
Bovendien zijn deze cijfers en letters zelfs bij fel zonlicht altijd goed afleesbaar; dit in tegenstelling tot sommige kalenderklokken van andere merken. Dit maakt de kalenderklok ook geschikt voor mensen die slecht zien! â€‹Mensen die minder goed zien hebben meer baat bij de zwarte uitvoering.

Deze klok beschikt over een volledig volautomatische kalender, waardoor altijd de juiste datum wordt getoond, zelfs in een schrikkeljaar. De (zomer/winter)tijd wordt zelf ingesteld.

Betrouwbare valcijfertechniek zorgt voor een laag energiegebruik; slechts 1x per jaar een nieuwe batterij aanbrengen garandeert een probleemloze werking.
  • Afmeting:  335 x 115 x 75mm. Leesbaar tot ±10 meter.
  • De Kalenderklok wordt compleet met één batterij type AA geleverd.
   

Sorteren op:

Review toevoegen
Anoniem - 26-04-2018 19:05

Mijn vrouw wilt er helaas niet aan beginnen. Ik vrees dat de klok voor haar te zakelijk overkomt. Hij staat nu in mijn werkkamer. Elke dag moet ik toch weer beneden aan tafel minstens 10x vertellen welke dag, tijdstip etc het is. Heb van alles geprobeerd.
De klok op zich vind ik aardig. Alleen is de beschrijving te summier. Ik weet niet wat ik met de instellingen uiterst rechts naast de maandaanduiding aan moet (,1,2,3,4?). Toch ook een erg dure aanschaf. Dus hier helaas mislukt.

Claire Byrne - 23-06-2016 13:10

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.