Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit
Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit
Kalenderklok tafelmodel BQ-38 wit
2 Reviews | Review toevoegen
Witte analoge tafelklok met zwarte opdruk. Voor mensen met geheugenproblemen kan deze klok een goede hulp betekenen. Altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In de praktijk blijkt dat mensen met dementie zich rustiger en veiliger voelen naarmate zij een beter besef van de tijd én de dag kunnen behouden. Op deze klok voor op tafel worden zowel de tijd als de datum overzichtelijk weergegeven. (Met de meegeleverde schroefjes kan de klok ook worden opgehangen)
Bovendien zijn deze cijfers en letters zelfs bij fel zonlicht altijd goed afleesbaar; dit in tegenstelling tot sommige kalenderklokken van andere merken. Dit maakt de kalenderklok ook geschikt voor mensen die slecht zien! â€‹Mensen die minder goed zien hebben meer baat bij de zwarte uitvoering.

Deze klok beschikt over een volledig volautomatische kalender, waardoor altijd de juiste datum wordt getoond, zelfs in een schrikkeljaar. De (zomer/winter)tijd wordt zelf ingesteld.

Betrouwbare valcijfertechniek zorgt voor een laag energiegebruik; slechts 1x per jaar een nieuwe batterij aanbrengen garandeert een probleemloze werking.
  • Afmeting:  335 x 115 x 75mm. Leesbaar tot ±10 meter.
  • De Kalenderklok wordt compleet met één batterij type AA geleverd.

Sorteren op:

Review toevoegen
Claire Byrne - 23-06-2016 13:09

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

Mechteld - 06-04-2016 22:48

Mooie klok (beetje retro-look) met handige grote letters/cijfers. Aanrader.