Inktviskussen
Inktviskussen
8 Reviews | Review toevoegen
Verzwaard schootkussen met een inktvis voor meer tactiele stimulatie. Bovendien trilt het kussen als aan het touwtje wordt getrokken.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 49,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Hij is verzwaard, tactiel en hij trilt. Of de persoon nu gek is op de zachte kop, de gladde ogen, de tactiele tentakels, het springerige haar of gewoon op het gevoel van het verzwaarde kussen: met dit schootkussen blijft hij/zij zeker zitten. Bovendien trilt dit leuke kussen ook nog eens als je aan het touwtje trekt.

Afmetingen: 34 x 60 cm.
Vilt. Afnemen met water.
Gewicht: 1,2 kilo.

Sorteren op:

Review toevoegen
Olivia - 07-04-2022 20:13

Onze cliënt op het werk heeft al veel plezier gehad met haar inktviskussen;
een schot in de roos.

Venlo.2 - 04-01-2020 16:38

Het kussen is zeer fragiel. Na 3 dagen zaten de poten van de inktvis al los, hing de voeringstof eruit en hebben we het kussen weg kunnen gooien. Erg jammer!

Petra - 04-10-2019 17:23

Het kussen is erg leuk en voldoet aan wat ik verwacht had alleen na 3 weken begon de buiten rand met de korreltjes slijtage plekken te vertonen. De plastic korreltjes kwamen eruit dus niet veilig. Ik heb vorige week een mail gestuurd met deze klacht. Daar ben ik dezelfde dag over terug gebeld. De medewerkster zou gaan kijken wat ze voor mij kon doen. Tot nu toe niets meer gehoord, ik ga er van uit dat er een passende oplossing gezocht word .
Met vriendelijke groeten

Rob - 21-07-2019 10:26

update:
Mijn vader is er dag in dag uit mee bezig geweest. Probeerde de inktvis los te maken van het kussen en daarna de losse benen aan elkaar te knopen, samen met de haren. Als hij dit ding een poosje niet had, begon hij met alle losse kabeltjes van zijn kussens in de rolstoel te stoeien, of aan zijn kleding te trekken. Hij moest met iets bezig zijn.

Na een maand of zeven was ie zover stuk, dat ik een nieuwe heb gekocht. Hij was er heel blij mee en had dat ding altijd op schoot. Blij dat het zo in de smaak viel en een goede afleiding voor hem was. Hij had iets te doen!

S Rothengatter - 28-04-2019 20:16

Mooi kussen op zich, wij waren erg enthousiast over de combinatie tast en druk prikkel. Voel onderdelen goed toepasbaar,
Echter het verzwarings gedeelte vind ik erg tegenvallen!! Weinig druk. Wij gaan kussen handmatig verder verzwaren. Verder is formaat niet groot (had ik niet goed gezien in tekst bij afmetingen)

Rob - 28-01-2019 12:15

Kussen is heel erg sterk, mijn vader is er dagen mee in de weer.
De tril functie is minimaal, ook is het koortje erg kort. Mijn vader heeft er in ieder geval heel veel plezier van!

liesbeth Frunt - 25-05-2018 16:18

Het kussen bevalt goed bij de bewoners. Het is erg mooi. Jammer dat het touwtje maar kort trilt, dit had iets langer gemogen.

Lia - 24-10-2017 18:18

In eerste instantie leek het kussen niet aan te slaan. Het was te zwaar voor de persoon met dementie op schoot.
Nu we het deels op tafel leggen en deels op haar schoot, zit ze er met plezier mee te rommelen.
Het materiaal is mooi, goed afgewerkt.