Hou me maar vast. Mijn moeder, Alzheimer en ik.
Hou me maar vast. Mijn moeder, Alzheimer en ik.
0 Reviews | Review toevoegen

Over twaalf jaar zorgen voor een moeder die moet leven met de ziekte van Alzheimer. Over het leven van alledag, jaar in jaar uit. Over steeds weer iets verliezen en verder gaan met wat overblijft.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen.

€ 19,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Op 1 april 2016 verschijnt het nieuwe boek van José Franssen: 'Hou me maar vast. Mijn moeder, Alzheimer en ik.' U kunt het boek nu al bestellen, u krijgt het dan op de dag van de boekpresentatie thuisbezorgd. 

'Hou me maar vast' gaat over twaalf jaar zorgen voor een moeder die moet leven met de ziekte van Alzheimer. José Franssen vertelt over het leven van alledag in het samenzijn met haar moeder, jaar in jaar uit. Over steeds weer iets verliezen en verder gaan met wat overblijft.

'Hou me maar vast' is een boek voor kinderen die voor hun ouders zorgen en voor partners die voor hun geliefden zorgen. Een verhaal voor mensen die te maken hebben met hun dementerende buren, tantes en ooms, kennissen en vrienden. Maar ook een boek voor verzorgenden, hulpverleners en managers in de zorg voor mensen met dementie.

hou me maar vast – over het verdriet, de onmacht en de boosheid - het door de tranen heen lachen om de waanzin van een onbegrijpelijke ziekte - familievergaderingen en thuiszorg - de verhuizing naar een verpleegafdeling in een zorgcentrum - de aftakeling en het levenseinde - de winst van het zorgen - kinderen en verzorgenden die doen wat ze kunnen - de zorg die desondanks tekort schiet – hou me maar vast

Digitale voorpublicatie 
Een aantal fragmenten uit Hou me maar vast leest u in de digitale voorpublicatie (Zie het tabblad Bijlagen.)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
: 9789081292177
Auteur
: José Franssen
Uitgever
: Uitgeverij MBCommunicatie