Het spel van de verbeelding Het spel van de verbeelding
Het spel van de verbeelding Het spel van de verbeelding
Het spel van de verbeelding
2 Reviews | Review toevoegen
Verbeeldingsvolle spelvorm voor mensen met dementie dat uitnodigt tot een nieuwe vorm van communicatiegericht op emotie, het zintuiglijke en het onbewuste. Doos met 160 speelkaarten en handig boek.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

€ 28,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Het spel van de verbeelding nodigt uit tot een nieuwe vorm van communicatie, gericht op emotie, het zintuiglijke en het onbewuste. Het spel is toepasbaar in de context van dementie maar ook ver daarbuiten. Aan de hand van kaarten met heldere beelden leren mensen met dementie en hun omgeving om hun verbeelding te gebruiken en samen nieuwe verhalen te vertellen.

   Bestellen   

Het vermogen tot verbeelding is altijd aanwezig, alles vervaagt, behalve de verwondering. Toch laten we het vaak onaangeroerd. Wat als we dat doorprikken? Mensen met dementie zijn vaak nog speels, humoristisch en in staat om out-of-the-box te denken en te associëren. Die verbeelding kunnen we openen en vergroten. Het spel is daar een aanzet toe. Het spel van de verbeelding herstelt een dialoog die lijkt te verdampen tussen mensen met dementie en hun omgeving.

Dit kaartspel vertrekt van de wereld van dementie en confronteert ons meteen met een speelse manier van communiceren die we als samenleving verloren zijn.
Speldoos met 160 speelkaarten en handig boek. Verhoogt de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dementie-winkel.nl - 09-12-2020 15:49

Heel spijtig om te horen dat het spel dat speciaal voor mensen met dementie ontwikkeld is voor uw moeder te lastig lijkt. De geachte is dat er bij "het verbeelden" geen goed of fout bestaat zodat een nieuwe manier van communiceren mogelijk wordt.

gregoire arlette - 06-12-2020 10:06

Het spel is moeilijk te begrijpen en werkt niet bij onze moeder met dementie. Miskoop sorry